Zásadní zlom v životě Gottové! Pověstná poslední kapka pro Ivanu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zásadní zlom v životě Gottové! Pověstná poslední kapka pro Ivanu

O vdově po Karlu Gottoví (†80) se nedávno spekulovalo, že má být údajně těhotná. Za vším přitom stál jen nelichotivý střih slavností róby, kterou Ivana vynesla na ples české komunity na španělském ostrově Tenerife.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jaroslav Vašíček
15. 12. 2023 22:19

Tak větší hovadinu jsem v životě jetě nečetl a to je mi dvadevadesát let.

Jindřich Honzík
29. 05. 2023 16:38

Je zajímavé, že se často v diskusích maže kdejaká prkotina a výblitky hanainge, což je evidentně nějaká narušená osoba a nečtu její bláboly poprvé, tu zůstávají... Probuď se, editore!

Imrich Bendík
29. 05. 2023 11:21

Větši blbost jsem ještě nikdy nečetl .Ten kdo to psal musí být nějaký psichycky narušen.Gott nebyl blbej a takovou hru by nehrál.Pani Gottová si může dělat co chce . Je to závist.A ty holky nejmladší jsou jeho, Charlotte je celá po tatínkovi.Pani Gottová nenechte se.

Imrich Bendík
29. 05. 2023 11:19

Větši blbost jsem ještě nikdy nečetl .Ten kdo to psal musí být nějaký psichycky narušen.Gott nebyl blbej a takovou hru by nehrál.Pani Gottová si může dělat co chce . Je to závist.A ty holky nejmladší jsou jeho, Charlotte je celá po tatínkovi.Pani Gottová nenechte se.

Ivana Sukenikova
29. 05. 2023 10:23

Panebože který idiot to psal tady ten komentář HANAINGE!
Jedná větší kravina než druhá !Kde si kdo tohle vycucal z prstu, že Ivana není Gottová atd.a ještě napsat, že děti nejsou Gotta!
Panebože vzpamatujte se !
Takové hovadiny tu psát,! Být Ivanou Gottovou tak na vás podám žalobu,!Hnus tady,!

hanainge
29. 05. 2023 01:01

Výše uvedený článek je nesmysl, protože je opravdu fakt, že Ivana Macháčková, která opravdu nemá právo, jmenovat se „Gottová“, opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková je nula!!! Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová a některé přátele zdědili od Karla Gotta. Lucie, Ivana Macháčková, Charlotte Ella i Nelly nic nezdědili od Karla Gotta, protože vůbec nejsou rodinou Karla Gotta - to je fakt!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková, její matka Blanka, Charlotte Ella i Nelly vůbec nebydlí Na Bertramce, ale někde jinde!!!

Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková musí se velmi stydět a ona se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně ona dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Jaroslav Vašíček
15. 12. 2023 22:35

A ty "hanainge" u Gottů bydlíš,že tak dobře všechno víš? Pane Bože,do čehos to duši dal? Já bych tě nechal kopat na Bitýzu a ony by tě takové hovadiny přešly!

Jaroslav Vašíček
15. 12. 2023 22:47

A ještě něco,ty blbečku.Když tak všechno víš,jak to,že jsi neměl v ruce jejich oddací list?Karla i jeho rodinu mám rád i když mou parketou je pořádná cimbálka z Jižní Moravy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.