Gottová dostala pořádně za uši: Alkoholička a parazit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gottová dostala pořádně za uši: Alkoholička a parazit

Dominika s manželem Timem
Dominika s manželem Timem (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Nejstarší dcera Karla Gotta, Dominika, oslavila včera padesáté narozeniny. Svůj velký den strávila s manželem Timem, který ji vyvedl na večeři do luxusní restaurace. Zdá se, že se finanční situace po letech na sociální podpoře ve Finsku a následně i docházkách do centra pro sociálně slabé pro obědy, konečně stabilizuje, Tolkki a Gottová totiž přišli na způsob, jak od státu čerpat nemalou částku. Její obraz v Čechách ale s ohledem na minulost nejspíš i nenapravitelně utrpěl..

O tom svědčí zejména gratulace, ke kterým své čtenáře vyzval deník eXtra.cz.Většina z nich je víc než útočná, Gottovou označují za parazita na slavném jménu jejího otce a ve všech pádech se skloňuje i její závislost na alkoholu, která stála za nezapomenutelnými skandály. 

Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen a kdo zneuctil památku Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Přeji jí, aby se už konečně vzpamatovala a chovala se jako dospělá a svéprávná osoba!“ píše jedna ze čtenářek. „Ať konečně něco dělá a nežije jen ze svého příjmení,” míní další z fanoušků. „Všechno nejlepší, sama si svůj život zařídila. Měla nosánek nahoru, že je dcerou pana Gotta. Kdyby zůstala nohama na zemi, nemusela tak dopadnout,” rýpla si další čtenářka. „Hlavně hodně zdravíčka a ať už se konečně srovná, proboha, Dominiko, vezmi rozum do hrsti!” objevilo se také v komentářích.

Nejvíce komentářů pak shrnovalo její závislosti. Není totiž žádným tajemstvím, že Gottová několikrát podstoupila léčení pro alkoholiky, bojovala taky se závislostí na silných tišících lécích a lécích na spaní. V Čechách svou špatnou pověst rozhodně jen tak už nesmaže. Veřejnost má navíc ještě v čerstvé paměti její výpady proti Ivaně Gottové (48) a i jejímu otci. Dominika s Timem nastínila pochyby i o jeho sexuální orientaci, slibovala odhalit i utajené dítě - vše prostřednictvím svých knih.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1tigrusenka
16. 2. 2024 • 11:28

Chudák mistr, takovou ostudu si nezasloužil.

rydlo
14. 7. 2023 • 18:37

14. 07. 2023 13:37

hanainge je Hannelore Uhlová, je to ta přiblblá Gottova německá fanynka, která celé roky znepříjemňovala Gottovi život s tím, že jen ji vyvolil Bůh být Gottovou manželkou a jen pro něj si uchovávala panenství. No a Gott zemřel, aniž by se jí splnil její sen a tak jí to vlezlo na mozek do takové míry, že všechny její příspěvky jsou jeden dokola opakovaný blábol. Je docela možné, že tyto blafy píše ze cvokárny!

hanainge
1. 7. 2023 • 23:35

Nikdo nemá právo, urazit a pomlouvat Dominiku Gottovou! Není pravda, aby Dominika Gottová měla problémy s alkoholem a nikdy nebrala drogy, protože Dominika Gottová je slušná, chytrá i pilná dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem! Dále je fakt, že Dominika Gottová nikdy neměla nos nahoru a Dominika Gottová není parazit! Timo Tolkki má problémy s alkoholem. Lidé nemají jednoduše uvěřit tomu, co novináři psali v médiích, protože novináři strašně lžou. Ne všecko, co je napsano o Dominice Gottové, ona opravdu řekla. Lidé musí být opatrné a zeptat se na správné pozadi. Novináři musí se velmi stydět!

Některé čtenáři tady musí se velmi stydět a se omlouvat u Dominice Gottové! To všechno je fakt!

ELLA Průšová
27. 6. 2023 • 19:30

Uživatel_5557449
27. 6. 2023 • 11:03

Jak mohl Karel Gott stvořit něco tak zbytečného 🤦

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.