Trvalý návrat Gottové do Česka? Ve Finy již nemá důvěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trvalý návrat Gottové do Česka? Ve Finy již nemá důvěru!

Timo Tolkki a Dominika Gottová
Timo Tolkki a Dominika Gottová (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Do Česka přicestovala především kvůli mamince, kterou sužovaly bolesti po nešťastném pádu v domově seniorů. Svůj pobyt v domovině ovšem Dominika Gottová (50) využila naplno a dopřála si služby, na které by si ve Finsku netroufla. O žádné radikální změně ale nemůže být řeč.

Když už po několika měsících zavítala do Česka, musela si dopřát i nějaký ten čas pro sebe. Maminka Antonie Zacpalová (86) se po pádu naštěstí zotavuje, a tak si Dominika mohla oddychnout. Čas se proto rozhodla zužitkovat i k vlastnímu prospěchu. Krom maminky, již neviděla dlouhých patnáct měsíců, navštívila i beauty salony.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Nejprve podle informací serveru Expres zašla do kadeřnictví, následně pak i do kosmetického salonu. Ve Finsku jí tyto služby totiž nevyhovují, a tak čekala dlouhý rok a tři měsíce, než si mohla dopřát vytouženou péči. „Těm finským kadeřníkům nevěřím,“ prozradila Gottová serveru Super.cz.

Do Česka se tradičně vrátila sama. Ačkoli je po dlouhých měsících v odloučení opět se svým manželem Timem a společně se starají o svou hudební agenturu, do rodné kotliny ji nedoprovodil ani tentokrát. „Timo nemohl z pracovních důvodů přiletět, tak nechci jít sama. A na druhou stranu jsem ráda, protože se sejdu s kamarády, budeme vzpomínat na staré časy,“ dodala Gottová.



Přečtěte si
rudne
19. 9. 2023 • 12:18

Opravdu dobré!!!!! Jak si kdo ustele tak si i lehne takže je to jasné!

hejhej
18. 9. 2023 • 20:32

korytnackahela:
Všichni by ji dali pokoj, kdyby dala pokoj ona svýma trapnými informacemi.

hejhej
18. 9. 2023 • 08:31

hanainge:

hanainge
18. 9. 2023 • 00:35

Nikdo nemá právo, urazit a pomlouvat Dominiku Gottovu, která je slušná i pilná dáma a která nemá žádné problémy s alkoholem! Dále je fakt, že bulvar nikdy nezaplatil Dominice Gottové kadeřníka i kosmetiku! Nechte konečně Dominiku Gottovou v klidu, respektujte ji jako dobrá dáma a konečně už nepište žádné lži! Pánbůh bude vás strašně potrestat, kdybyste dál pomlouvali a urazili Dominiku Gottovou, protože Dominika Gottová jen se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali a ctili!!!

AliAlice
17. 9. 2023 • 10:45

Ve Finy už nemá důvěru ? No spíš už prokoukli tu lenošnou mandu,která má všude ať ve Finsku,nebo v Česku jenom nataženou ruku...a plaťte..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.