Ivana Gottová (47): Dcery už ji přerůstají přes hlavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ivana Gottová (47): Dcery už ji přerůstají přes hlavu

Ivana Gottová s kamarádkou a dcerami Charlottou a Nellou na Žofíně.
Ivana Gottová s kamarádkou a dcerami Charlottou a Nellou na Žofíně. (CNC/ Pavel Machan)

Po smrti hvězdného zpěváka Karla Gotta (†80) si jeho rodinu vzal pod křídla věrný kamarád Leon Tsoukerník (49). Ten nyní prozradil něco více ze soukromí Ivany Gottové (47) a jejích dvou dcer.

Gott věděl, že po jeho smrti nastane mediální humbuk a chtěl před ním svou ženu i děti ochránit. Svěřil je proto do rukou Tsoukerníka, který svůj slib plní dodnes. „Věděl, že po jeho skonu nastane davové šílenství, chtěl ochránit svou manželku Ivanu a jejich dvě malé dcery. Tak jsem mu to slíbil, a když ta chvíle přišla, tak jsem je ukryl ve svém domě u Rozvadova,“ svěřil se král kasin pro Blesk.cz.

Král kasín Leon Tsoukernik dal Gottovi slib na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...

Je pravda, že od smrti Gotta se Ivana zajímá hlavně o své dvě dcery Charlotte (17) a Nelly (15) a také o odkaz svého manžela. Její soukromí je zahalené tajemstvím. I když možná neměl, Leon si přeci jen pustil pusu na špacír. „Ivanka je úžasná, dcerky jsou úžasný, už ji přerůstají. Ivana se velmi pečlivě stará o rodinu, Karlovo jméno a já z toho mám obrovskou radost,“ pronesl hrdě Tsoukerník.

A aby toho náhodou neprozradil málo, promluvil i o tom, jak to má Ivana aktuálně s muži. Podle něj je totiž velmi mladá na to, aby byla do smrti vdovou. „Osudem každého člověka je najít si partnera. Ale to je strašně těžké. Já Ivance přeju to nejlepší a samozřejmě budu strašně rád, když někoho najde. Když nikoho nenajde, tak hlavně ať je šťastná,“ řekl Leon, který je rád, že se celé rodince tak moc daří.

Monika Absolonová: Umělý hlas Gotta? Trochu šílený!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.