Tsoukernik ukrýval Ivanu s dětmi: Dal slib Gottovi na smrtelné posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tsoukernik ukrýval Ivanu s dětmi: Dal slib Gottovi na smrtelné posteli!

Král českých kasin Leon Tsoukernik (49) ukrýval Ivanu s dětmi ve svém domě
Král českých kasin Leon Tsoukernik (49) ukrýval Ivanu s dětmi ve svém domě  (ara)

Zpěvák Karel Gott (†80) vždy myslel na všechno, a to z něj dělalo největšího profesionála ve svém oboru. Nejinak to bylo i s přípravou na vlastní smrt! Vše předem naplánoval, a dokonce zajistil i ochranu pro manželku Ivanu (47) a své dvě nezletilé dcery. Předal je do rukou Leona Tsoukernika (49).

Byl bez nadsázky naší největší pěveckou hvězdou a bude jí i dlouho po svém odchodu. Za to mohl nejen jeho hlas, ale i přístup k fanouškům a umění předvídat, co se stane. To naposledy dokázal, když se blížila jeho vlastní smrt. „Před smrtí mě Karel poprosil, jestli bych se postaral o jeho rodinu. Věděl, že po jeho skonu nastane davové šílenství, a chtěl ochránit svou manželku Ivanu a jejich dvě malé dcery. Tak jsem mu to slíbil, a když ta chvíle přišla, tak jsem je ukryl ve svém domě u Rozvadova,“ přiznal po letech Leon Tsoukernik.

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky!

Video se připravuje ...

I když ten největší rozruch kolem Karla Gotta utichl, i tak dál plní slib, který dal svému příteli, a na jeho rodinu dohlíží a je tu pro ni. Dokonce prozradil, co si myslí o roli Ivany v životě Zlatého slavíka. „Já si myslím, že Ivana Karlovi přidala minimálně pět let života,“ netají se Leon, který vždy prý obdivoval, jakou péči a lásku mu jeho choť věnovala. Názor nezměnil ani v současnosti. „Ivanka je úžasná, dcerky jsou úžasný, už ji přerůstají. Ivana se velmi pečlivě stará o rodinu, Karlovo jméno a já z toho mám obrovskou radost,“ netají své pocity z toho, jak se jim daří. Ivana Gottová je ještě velmi mladá na to, aby byla vdovou na celý život. Proto je škoda, že stále nenašla nového partnera.

„Osudem každého člověka je najít si partnera. Ale to je strašně těžké. Já Ivance přeju to nejlepší a samozřejmě budu strašně rád, když někoho najde. Když nikoho nenajde, tak hlavně ať je šťastná,“ dodal Leon, který je dodnes rád, že mohl příteli dát slib, který dodnes plní na sto procent.

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hergott
24. 9. 2023 • 11:18

Praotče ona milovala Gotta uplně z jiných důvodů

Marta Kubíková
24. 9. 2023 • 08:42

Udělal velice dobře. Jen poopravím ten výraz: davové šílenství. Lidi by určitě a nesledovali paní Ivanu a jejich děti. Ale byli to novináři, kteří, po oznámení jeho úmrtí číhali kolem jejich vily, kdy se rodina objeví aby mohli začít fotit. Tohle Karel vymyslel správně. Oni totiž pisálci a fotografové nemají ani za mák respekt k pietě a ohledy na pozůstalé.

praotec_cech
24. 9. 2023 • 08:15

Prejeme pani Gottove, aby nasla partnera, ktery by ji miloval ze stejnych duvodu, jako ona pana Karla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.