Tohle se Ivaně líbit nebude! Dcera Gotta chystá podpásovku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tohle se Ivaně líbit nebude! Dcera Gotta chystá podpásovku

Ivana Gottová
Ivana Gottová  (CNC_Marek Pátek, David Kudrát)

Tohle bude ještě zajímavé. Manželka hvězdného Karla Gotta (†80) by se měla mít na pozoru. Mistrova nejstarší dcera Dominika (48) na ni totiž společně se svým manželem Timem Tolkkim (57) chystá pořádnou podpásovku.

Před nedávnem si Ivana připravila pro Karlovy fanoušky, kamarády a známé pořádné překvapení. Nechala oživit jeho hlas pomocí umělé inteligence. Ne všichni byli ale z tohoto nápadu nadšení a nelíbilo se to ani Dominice Gottové. „Ivana by měla nechat tátu spát. Když jde o jeho písně či pořady, to mi nevadí. Ale tohle? Proč se snaží oživovat jeho hlas? Proč to dovolila? Píší mi lidé na Facebooku, že se jim to také nelíbí, že by měli nechat tatínka odpočívat,“ pronesla rozzlobená Dominika pro Blesk.cz.

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

Do toho se k ní doneslo, že Ivana vyplácí její mladší sestře Lucii měsíčně určitou finanční rentu, jak informoval web Prima ženy. Ivana chtěla původně Lucii zařadit zpět do dědického řízení, ale to už nebylo možné, tak se rozhodla jí pomoci alespoň touto formou. Dominice ale nevyplatila nic a zdá se, že nejstarší Gottova dcera chce tuto nespravedlnost řešit.

Jak píše web Naše hvězdy, Dominika má společně se svým manželem Timem v plánu vydat knihu o Ivaně Gottové. Tam na ni chtějí údajně vytáhnout všechnu špínu. Zda jde jen o plané řeči, nebo to myslí vážně, se dozvíme až časem.

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 8. 2023 • 18:49

korytnackahela; vy jste byla asi dlouho na sluníčku nebo jste tak milá stále!

ELLA Průšová
23. 8. 2023 • 18:46

hejhej; , Dominika je jen povl, proč je tak zlá a hamižná?

AHel
23. 8. 2023 • 17:56

Když se dohodly, tak byly nemanželské dcery obě už dospělé. Dohodli se všichni tři na vyrovnání a dohoda platí a nelze jí napadnout. Za svého života může dát člověk majetek třeba psímu útulku a nikoliv svým zákonným dědicům. To pak řeší zákon, že dostanou nějaký malý podíl ze zákona, protože jsou jeho děti, ale je to celkem směšný podíl. Takže paní Dominika je vedle, jako jedle, že to napadne. Bude jen vyhazovat peníze za právníky. Je to neprůstřelné.

hejhej
19. 8. 2023 • 13:52

zuzakirsch: Blábol. Nikoho Ivana neokradla. Obě uvedené dcery dostaly po 6 000 000,- . Dominika za života Karla celoživotně vč. svoji matky měly jen natažené ruce a Dominika dostala nejvíc.

hejhej
19. 8. 2023 • 10:55

Marta Kubíková:
Ta celoživotní příživnice Dominika má pořád málo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.