Dominika Gottová: Žebrala jídlo, teď je milionářka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dominika Gottová: Žebrala jídlo, teď je milionářka

Dominika Gottová se těší na milion
Dominika Gottová se těší na milion (archiv)

Ještě nedávno byla závislá na obědech pro bezdomovce a teď z ní bude milionářka! Dominika Gottová a Timo Tolkki prorazili finské zákony. Přijdou si na solidní podporu, která by v Čechách stačila na zakoupení docela slušné chaty!

„Založili podnik, přes který Timo nyní spravuje své hudební aktivity. Díky tomu, že jsou teď oficiálně firma, mohou dosáhnout na státní dotaci pro začínající podnikatele. Dominika dělá teď Timovi manažerku, vyřizuje e-maily a telefonáty. Má s tím už zkušenosti už z dob, kdy před lety pracovala pro Tolkkiho kapelu Stratovarius,“ popsal Expresu zdroj blízký páru. 

A o pár tisícovek rozhodně nepůjde. Podpora má šest nul. „Bude to odhadem do jednoho milionu, Dominika je štěstím bez sebe,“ uvedl informátor. 

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivan rehak
20. 6. 2023 • 05:01

Kdyby byla zlatokopka,držela by se Douglase se kterým chodila před Gottem,,ten si myslím, byl asi víc za vodou.

ivan rehak
20. 6. 2023 • 05:00

Za prvé Gott jí dal peníze ještě za života s tím, že je dědictví vyrovnáno (vyžebrali to od něj s tím vyžírkou) a pak ten příspěvek je při Finských platech a cenách tak sotva na rok takže žádné zlatá žíla to není.

AliAlice
14. 6. 2023 • 12:55

Spra­vedli­váTe­rezo,­nemel­te blbiny....jak si můžete dovolit kritizovat Gotta,že tuto lenóru okradl, on si snad sám ty prachy vydělal.,a záleželo na něm jak se rozhodl..já mít takovou nenažranou a lenošnou dceru,tak by místo dědictví dostala klackem po hlavě....zvednout zadek,makat, a vydělat si sama prachy,aby tato pijavice věděla co to je pracovat,a né jenom vyžírat !!

Tereza Dvořáková
11. 6. 2023 • 10:11

Vlastní otec ji okradl-dědictví nebylo rozděleno spravedlivě mezi všechny 4 dcery rovným dílem, jak bývá zvykem.... Tak se teď konečně dostala k nějakým penězům...🤔 Budiž jí to přáno...😏👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.