Gottová a její manžel Timo: Chystají se podojit stát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottová a její manžel Timo: Chystají se podojit stát

Dominika Gottová a Timo mají plán, jak získat peníze
Dominika Gottová a Timo mají plán, jak získat peníze (archiv)

Co si naplánovali, to udělali! V případě Dominiky Gottové, která v závěru června oslaví padesátiny, a jejího manžela Tima Tolkkiho (57) to zní neuvěřitelně. Ale je to tak! Před několika dny založili firmu, přes kterou teď metalový muzikant spravuje své hudební aktivity. Jedním z hlavních důvodů, proč rodinný podnik rozjeli, jsou finance. Dosáhnou na peníze od státu! Tedy Finska.

Nedělnímu Aha! to přiznala sama nejstarší dcera Karla Gotta (†80), která už přes dva roky znovu žije s manželem v Helsinkách. Tam se vrátila po strastiplném roce v rodné Praze, kde se jí vůbec nedařilo. „Ta firma je vlastně Timovým managementem, který řeší věci ohledně jeho koncertování a desek – a také produkci a mixáže,“ svěřila nám Gottová s tím, že se ve společnosti stala Tolkkiho manažerkou. „Víte, Timo si jako umělec bez zastoupení musel všechno hradit sám. Letenky na vystoupení, ubytování. Takhle, když je angažovaný pod firmou, dosáhne na státní příspěvky pro umělce,“ řekla Aha! s nadšením v hlase Gottová.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

„Nebude to muset táhnout sám, což se doteď dělo. Jsme rádi, že jsme se k tomuto kroku odhodlali,“ doplnila. Sama Gottová byla donedávna na finské sociální podpoře. Původně zamýšlenou práci v ostraze na přelomu roku vzdala, protože bezpečnostní agentura, k níž chtěla nastoupit, v té době vyšetřovala tragický incident. „Firmu Securitas, u které zaměstnávají lidi jako ostrahu, teď šetří kvůli smrti 35leté ženy při zásahu, který proti ní vedli. Do takových konfliktů se rozhodně nechci dostat. Hrůza,“ sdělila Aha! tehdy. Tak teď tedy konečně pracuje. Jako Timova manažerka. Jak jim ale tenhle rodinný podnik půjde, ukážou hned první měsíce.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radko Müller
5. 6. 2023 • 08:06

To je ale vypasený klíště

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.