Gottová v koncích: Žebrá v útulku pro bezdomovce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gottová v koncích: Žebrá v útulku pro bezdomovce

Dominiku Gottovou trápí nedostatek financí, od táty ale dostala dost
Dominiku Gottovou trápí nedostatek financí, od táty ale dostala dost (Blesk)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80), Dominika, se ani na sklonku padesátky neodlepila ode dna. I když už ve Finsku definitivně přišla o státní podporu, která jí měsíčně přihrála částku zhruba 40 tisíc korun, do práce nechodí. Je tak závislá na finanční podpoře manžela Tima Tolkkiho, který si vydělává jako lektor na kytaru. Peněz ale moc nechodí a Dominika musí navštěvovat útulky pro bezdomovce, aby se vůbec najedla...

Alkohol, návykové látky a bezdomovci. To je nyní životní styl Dominiky, která kdysi měla dobře našlápnuto. Málo se ví, že studovala japonštinu a čínštinu a celkem slibně se pak uchytila v rockovém magazínu, pro který psala a fotila. Sen se ale jí ale rozplynul poté, co potkala svou osudovou lásku. 

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Říká se, že maniodepresivní stavy Tolkkiho ji přivedly k démonům, se kterými už léta bojuje. Neúspěšně! Okolí se obává nejhoršího. „Nechce pracovat, téměř vůbec nevychází z domu a působí nešťastně. Jako by neměla chuť do života,“ řekl Expresu zdroj z okolí Gottové. Finanční tíseň ji také donutila navštěvovat útulky pro bezdomovce. „Pochvaluje si, že ji to skoro nic nestojí a nají se slušně. Chodí tam na obědy už na 11. hodinu,“ uvedl informátor. 

Zvláštní je, že nedávno odmítla i lukrativní nabídku na to propůjčit svoje jméno vzpomínkové kavárně na Karla Gotta Café Karel, která nedávno otevřela v Dlouhé ulici a z čehož by měla měsíční pasivní příjem. Těžko odhadnout, jak dlouho ještě  vydrží vést ve Finsku takový život. Zatím stále slepě věří, že bude pracovat pro Tima, který si má co nevidět založit vlastní firmu. 

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 5. 2023 • 23:17

Snad je jasné pro rozumného čtenáře, že jsem psala ve smyslu - Dominice patřil ze zákona dědický podíl po otci, to jest d. podíl po jeho smrti – ne předtím.. Ale ona se tohoto d. podílu vzdala podepsáním pro ni finančně nevýhodné smlouvy ještě během jeho života, neboť se zřejmě obávala, že pak by nedostala už vůbec nic. A realita - kdyby tu smlouvu nepodepsala, mohla po smrti Karla dostat toho mnohem více - její d. podíl by byl větší než to, co obdržela po podpisu smlouvy. Dominika nepřikazovala otci, aby jí daroval nějakou částku z jeho majetku v době, kdy žil - jako menší d. náhradu za její zákonitý d. podíl. To byla jeho iniciativa, ona se jen přizpůsobila.. Kdyby tehdy trvala na svém zákonitém děd. podílu, který by se vypočítal po jeho smrti a nepodepsala tu smlouvu, dostala by se k velkému majetku po jeho skonu a nemusela by dnes chodit do jídelny pro bezdomovce..

jity
23. 4. 2023 • 16:58

Dokud otec žil, tak ze zákona ji nepatřilo zhola nic. Až po jeho smrti by byla dědička,pokud něco zbylo. Příbuzní také dali za života jednomu dědici a druhému nic a nikde se nedovoláte. Žádný takový zákon není, že musíte dědictví darovat.

lekno
22. 4. 2023 • 18:45

Proč v nadpisu uvedli „žebrá“ ? V článku je přece údaj od informátora - cit. : „..ji to skoro nic nestojí a nají se..“ Z toho je jasné, že Dominika si ty obědy platí a jsou levné. Tedy nežebrá.. Článek dělá z ní žebráka, pomalu bezdomovce a obvyklým zdejším kritikúm této dcery Karla G. jakoby pomazal břicho - hned se na ni vrhají.. Z dostupných info ohledně jejich pracovních životopisú to ale vypadá, že Dominika ve svém životě pracovala více a déle, než p. Ivana. Vidím to tak, že kdyby dostala nejstarší dcera dědický podíl po otci, který jí ze zákona patřil, kdyby neprošla manipulováním ve smyslu: „Ber, co ti nabízíme, Karel je nemocný a po jeho smrti možná nic nedostaneš..“ , pak by teď byla na tom finančně dobře i když ne až tak majetná jako p. Ivana. Ale mohla by si už také hrát na paní domácí. Smutné, jak s ní zamítli..

Helena Rubinstein
18. 4. 2023 • 23:58

Gottova je looser a cerna dira na penize.

Helena Rubinstein
18. 4. 2023 • 23:42

Hanainge-ze ty jsi sama Domca Gottu ,nebo nejaka jeji vylita kamoska?😂🙄😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.