Tajemství Gombitové: Milenec Drobný jí rozmluvil sebevraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tajemství Gombitové: Milenec Drobný jí rozmluvil sebevraždu

Milan Drobný na Mariku nikdy nezapomněl.
Milan Drobný na Mariku nikdy nezapomněl. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Isifa a archiv)

Prožili spolu milostný románek a pak... NIC! S Marikou Gombitovou (67) se Milan Drobný (78) od té doby celých 43 let nesetkal, a ani neprohodil jediné slovo. A to jí před lety rozmluvil sebevraždu!

Zpěvačka, která v roce 1980 po autonehodě skončila na vozíku, chystá dvěma koncerty v pražské O2 areně 16. a 30. ledna velký návrat do Česka. „Opravdu jsem zvědav, jestli mě na koncert pozve. Velmi by mě to potěšilo,“ přiznal Drobný, že by ji chtěl vidět. Aha! trochu popostrčilo osud, a když Marika slavila 67. narozeniny na lodi na Vltavě, prozradilo Gombitové Drobného přání a dalo zpěvačce jeho číslo. Chvilku nevěřícně koukala a potom řekla: „Promyslím si to.“

Exkluzivní zpověď Gombitové před koncerty v Česku: Mám u vás druhý domov!

Video se připravuje ...

V roce 1980 byl Milan s Marikou na zájezdě ve Vietnamu a Laosu. A tam spolu prožili nezávazný šestinedělní románek. Jen pár týdnů po návratu domů měla Marika autonehodu, po které ochrnula a skončila na vozíku. „Byl jsem zrovna v Rusku, když mi volali tu tragickou zprávu s tím, že prý to chce Marika vzdát a skončit se životem. Jak jsem se vrátil, hned jsem za ní jel do nemocnice,“ rozpovídal se Drobný u Dračích jezer na Šumavě, kde byl s manželkou na kole.

Bolelo to...

„Vím, že je teď Marika v Praze, tak si tady promítám v duchu film,“ upřesnil zpěvák. „Zažila jsem toho opravdu hodně, samozřejmě, že mě to někdy i bolelo, a dokonce jsem přemýšlela, jestli by nebylo lepší to všechno skončit. Myslím si, že ve stavu, ve kterém jsem se ocitla, je to normální,“ přiznala Marika černé myšlenky.

Milan Drobný na pohřbu Vašo Patejdla: Co si naposledy řekli?

Video se připravuje ...

Seřval ji

Primář v nemocnici na Drobného naléhal, aby Mariku nelitoval. „A tak jsem na ni vlastně křičel. Co si to vůbec dovoluje přemýšlet o tom, že by odešla a ublížila všem, kteří ji mají rádi. Slíbila mi, že se pokusí dál žít a možná i zpívat,“ vzpomněl Drobný, který se od této návštěvy s Marikou nesetkal. „Nechce mě vidět, slyšet. Asi proto, abych si ji zachoval v paměti takovou, jaká byla. Chápu to, ale já bych byl opravdu rád, kdyby mě pozvala na jeden z koncertů, které jí upřímně moc přeju. Fandím jí,“ netajil se nyní Drobný. Sice má být v lednu s manželkou v Dominikánské republice, ale chce se na koncerty vrátit.



Přečtěte si
Jana Nováková
2. 10. 2023 • 17:22

Přesně tak.Na co potřebujou takový lidi pozvání.Kup si lístek a mazej jako všichni ostatní.Nevim už kdo to tenkrát zemřel a Pilarová svojí neúčast zdůvodnila,že ji nikdo nepozval.Na co si tyhle lidi hrajou.Taková Bohdalová,ta se vetře všude.

Beckyttine27
2. 10. 2023 • 09:02

Nechápu, o co mu jde.. Pokud chce jít na její koncert, tak si přece může koupit lístek jako každý ostatní a nemusí čekat na to, zda dostane lístky zdarma..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.