Milan Drobný: Drsný konec dovolené - smrt v Paříži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milan Drobný: Drsný konec dovolené - smrt v Paříži

Milan Drobný s manželkou
Milan Drobný s manželkou (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Takový návrat domů nečekal ani v nejhorším snu. Milan Drobný (77) si s manželkou Danou (67) vyrazili do Spojených států. „Žije tam její syn, kterého dlouho neviděla,“ vysvětlil zpěvák důvod cesty.

Po téměř měsíci báječného volna se už těšili domů. Hlavně kvůli koncertu 1. prosince v Praze na Barče, kde vystoupí s Milanem ještě Petra Černocká (72) a Kamélie i Václav Kopta (57). Let se ale naprosto nečekaně zkomplikoval.

Milan Drobný na premiéře filmu Karel: Před jeho skonem došlo k usmíření!

Video se připravuje ...

„Nějaké paní se udělalo špatně. Proto jsme museli v Paříži nouzově přistát,“ popsal Milan. Přerušení cesty po dlouhém letu z USA nebylo moc příjemné. „Hlavně nás drželi v letadle zcela bez informací, bez jediného slova. To vás pak napadá ledacos. Vše jsem zjistil až později,“ přiznal zpěvák. Paní se navíc, bohužel, zachránit nepodařilo. Zemřela. „Odletěli jsme do Curychu, ale náš spoj do Prahy byl už dávno pryč. Po čtyřech hodinách jsme se dostali do letadla do Vídně. Pak jsme čekali na spoj do Prahy. Od Swiss International Air Lines jsme dostali odškodnění 20 švýcarských franků. Stačilo to na kafe a malý sendvič pro oba,“ vyčíslil Drobný. Místo ve dvě odpoledne přiletěli do hlavního města o půlnoci a s nepříjemným zážitkem...

Milan Drobný má doma „živý oltář“ s Karlem Gottem! Jak je jeho vztah s vdovou Ivanou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.