Zpěvák Milan Drobný: Rychlá noční operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvák Milan Drobný: Rychlá noční operace!

V minulosti zpěvák prodělal už několik operací kolena.
V minulosti zpěvák prodělal už několik operací kolena. (Foto Aha! – Martin Pekárek, ara)

Byl opatrný, aby nedostal covid, a místo toho rovnou přistál na operačním sále! Milana Drobného (76) museli v noci převézt od Kralup nad Vltavou, kde žije, do jedné pražské nemocnice, protože mu v koleni praskl meniskus. „Byla to rychlovka,“ prozradil deníku Aha! rodinný známý.

Podle zdravotníka, který měl službu, se zpěvák a muzikant nemohl postavit na nohu.

Odnesly to chrupavky

Měl velké bolesti, a proto musel okamžitě na sál. „Dostal plnou narkózu. Šlo o velký zákrok. Odnesly to i chrupavky,“ popsal dobře obeznámený zdroj. Obě kolena přitom zpěvákovi už několikrát operovali. Přitížila mu jeho mladická hokejová a pozdější tenisová minulost.

Tělo řeklo dost

Operací absolvoval nepočítaně. „Na sále jsem jako doma. Ale pokaždé věřím, že to bylo už naposledy,“ řekl před třemi lety sám Drobný, jenž měl včera – stejně jako jeho žena Dana (63) – vypnutý telefon. Z opatrnosti přitom nejel letos ani na hory. Má respekt z covidu. Je ale známo, že s manželkou holdují vyjížďkám na kole a stále zvládají i několik desítek kilometrů. Zřejmě už tělo řeklo na takovou zátěž dost.

Zdravotní patálie Milana Drobného: Půl roku po plicní embolii se potýká s alergií a astmatem

Video se připravuje ...

Dusil se ve spánku

Zpěvák byl už na několika operacích kolena a měnili mu pravou kyčel. Po operaci dostal trombózu. Dvakrát mu taky operovali zborcenou nosní přepážku, kvůli níž se v noci ve spánku dusil a která mu vadila i při zpívání. Loni prodělal embolii.

Milan Drobný o neúspěšném hubnutí: Chci sundat osm kilo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.