Nešťastný zpěvák Milan Drobný: OKRADLI HO VE SPÁNKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nešťastný zpěvák Milan Drobný: OKRADLI HO VE SPÁNKU!

Drobný si teď může prozpěvovat Pláču, pláču sůl...
Drobný si teď může prozpěvovat Pláču, pláču sůl... (Foto Aha! – Martin Pekárek, Martin Hykl)

Jel s manželkou do Polska, aby vystoupil jako host na koncertu místních konzervatoristů. V Krakově se ubytovali v apartmánu. „A ráno jsme zjistili, že nás vykradli!“ prozradil deníku Aha! Milan Drobný (78).

Zloději sbalili kabelku jeho ženy Dany (67) s doklady, platebními kartami a hotovostí. Zmizely také všechny její šperky, které si na noc sundala.

Vyjedená lednička

Drobní tak přišli suma sumárum během jedné noci pod polským nebem zhruba o 200 tisíc korun. „A ještě nám na cestu vyjedli ledničku!“ postěžoval si zpěvák. Karty hned pohotově zablokovali a věří, že na nich všechny jejich peníze zůstaly. „Jsem v Polsku poprvé v životě a skutečně zcela jistě naposledy,“ řekla Aha! Dana Drobná.

Milan Drobný po operaci kolene: Zkouším sportovat s plechovkou

Video se připravuje ...

V samém centru

„Stalo se to v samém centru Krakova, pár kroků od náměstí. Ten pocit, že jsme spali a někdo nás v klidu vykrádal, je strašný,“ dodala zpěvákova manželka. Stále se s tím nemůže vyrovnat... Přestože ani Milanovi není do zpěvu, má ještě po cestě koncert v Brně. „Věřím, že mi lidé v hledišti jako vždycky předají energii, zatím jsme z toho všeho dost na dně,“ svěřil se Drobný.

4 hodiny na policii

Výslech na tamní policii trval přes čtyři hodiny! Muselo se totiž čekat na tlumočníka. „A po návratu do Prahy musíme znovu na policii, kam snad do té doby dorazí záznamy výslechů. Ty musíme nechat oficiálně přeložit,“ vysvětlil Drobný.

Zdravotní problémy

Zatím se Milan Drobný potýkal jen se zdravotními problémy. Před třemi lety mu diagnostikovali přechozený zápal plic a plicní embolii, k tomu měl později trombózu v noze.

Milan Drobný na premiéře filmu Karel: Před jeho skonem došlo k usmíření!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.