Zpěvák Milan Drobný: DOMA MÁ OLTÁŘ S mrtvým GOTTEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Zpěvák Milan Drobný: DOMA MÁ OLTÁŘ S mrtvým GOTTEM

Milan Drobný a Karel Gott
Milan Drobný a Karel Gott (archiv Blesku)

Oltář s těmi, kteří se podle jeho názoru zasloužili o to, že dělá, co dělá a je tam, kde je. Ten má doma v pokoji zasvěcenému hudbě Milan Drobný (75). Na čestné místo na tmavé dřevěné komodě s bílým krajkovým ubrusem si zpěvák pyš﷯ně vystavil i Karla Gotta (†80).

Přestože byl jejich vztah před koncem Mistrova života velmi napjatým, svůj hudební oltář si Milan Drobný bez Karla neumí představit. „Mám tam lidi, kteří mi ukázali cestu. Prvním byl Oldřich Nový, pak Karel Gott a Tom Jones,“ svěřil Milan. I když s druhým jmenovaným byli skutečně letitými přáteli, stačil výpad proti Mistrově manželce Ivaně Gottové (44) a dlouhé roky pěstované a společnými zážitky tvrzené přátelství vzalo za své. Nyní ale Milan Drobný mluví o trvajícím smíru s Ivanou, který se podařilo uzavřít ještě před odchodem Karla Gotta ze světa. „Ani jeden nemáme důvod si volat, ale panuje mezi námi klid. Byl bych rád, kdyby to tak bylo dál,“ doufá muzikant.

S viditelnou úlevou a nostalgickým úsměvem na rtech pak Milan Drobný přiznává, jak moc ho těší, že si před smrtí Slavíka stihli znesváření zpěváci všechno zlé vyříkat a odpustit si. „S Karlem jsem se důstojně rozloučil. Věděl jsem, jak je na tom. Byl jsem u něj na snídani, což zorganizovala Ivana. Dokonce do knížky, kterou jsem věnoval své ženě, jsem připsal věnování Karlovi. Poslal jsem to nahoru a věřím, že tam tvoří dobré věci s Rudlou Roklem, Pepíkem Vobrubou, Karlem Krautgartnerem, Jirkou Štaidlem, Jirkou Grossmannem a mnohými dalšími. A doufám, že mi tam budou držet místo,“ zasnil se muzikant, který by ale ještě na zemi rád realizoval mnoho osobních i pracovních plánů.

Milan Drobný má doma „živý oltář“ s Karlem Gottem! Jak je jeho vztah s vdovou Ivanou?

Video se připravuje ...

Plánuje koncert k 77. narozeninám

S manželkou Danou (63), se kterou letos v létě oslavili třetí výročí svatby, jsou náruživými cyklisty a turisty. A když nepodnikají výlety, obstarávají zahradu kolem svého domu nedaleko Kralup nad Vltavou. Neděli co neděli pak Milan Drobný dojíždí do Ústí nad Labem do Českého rozhlasu Sever moderovat pořad Retro. A byť letos oslaví teprve šestasedmdesáté narozeniny, už nyní spřádá plány na koncert, který by rád uspořádal k sedmasedmdesátinám v rámci takzvaných sloučených čísel. Jelikož dvě sedmičky k sobě zpěvákovi zkrátka víc ladí.

Milan Drobný o neúspěšném hubnutí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
18. 8. 2020 • 09:15

Drobný je parazit , který parazitoval na Karlovi celý svůj život. Když bylo Karlovi nejhůř a bojoval s nemocí , Drobný se nestyděl pomlouvat jeho ženu a šířit pomluvy , čím jeho stavu vůbec neprospěl.
Doufám , že tohle všechno se brzy Drobnému vrátí i s úroky !

majojo
18. 8. 2020 • 07:09

A pořádá u toho oltáře veřejné bohoslužby?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.