Gottová o rozvodu své nevlastní sestry: Honza byl nešťastný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottová o rozvodu své nevlastní sestry: Honza byl nešťastný

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Obě starší dcery Karla Gotta (†80) se rozvádějí! O Dominice (47) je to známo už několik měsíců, o Lucii (32) informace vyšla najevo až v den nedožitých 81. narozenin jejich otce. Na hrobě se totiž objevil dopis do nebe od rodiny, na němž kromě Dominiky schází i jméno Slavíkova zeťáka Jana Kovaříka (40).

V oslovení drahého zesnulého rovněž chybí termín tchán. „Já vám k tomu nesmím nic říkat,“ reagoval stroze kuchař Honza na to, proč tam není podepsán se svou ženou Luckou. Podle blízkého přítele rodiny se má věc následovně. „Nerozvádí se jen Dominika se svým Timem. Taky Lucie a Jan jdou od sebe,“ prozradil dobře informovaný zdroj. Manželé, kteří spolu mají syny Vojtu (10) a Honzíka (8), už dokonce 12 let po svatbě měli požádat o rozvod.

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video se připravuje ...

 

Něco se děje
„To je mi líto, nevěděla jsem o tom. Ale trochu jsem tušila, že se něco děje,“ řekla deníku Aha! prvorozená Slavíkova dcera Dominika. „Když jsem se v prosinci vrátila do Česka, tak mi Honza od Lucky psal, zda se neuvidíme, že by byl rád, kdybych přijela. Postěžoval si přitom, že je Lucka hodně pod vlivem Ivany a že kvůli tomu mají doma problémy,“ řekla Dominika na adresu vdovy Ivany Gottové (44), s níž je opět ve při. Ta tato tvrzení nekomentuje. O den dřív tisková mluvčí Gottových Aneta Stolzová uvedla, že „Dominika o rodinu svého otce nejeví žádný zájem, je dospělá, a tedy zodpovědná za své jednání“.

Bod mrazu
Vztahy mezi oběma nemanželskými dcerami Karla Gotta Lucií a Dominikou – jsou v tuto chvíli na bodu mrazu. Nekontaktují se ani nepotkávají. „Není to jen o mně, abych Lucce volala. Ona má na mě také telefon, takže se může ozvat i ona,“ prohlásila Dominika.

Potvrzeno! Každý už žije sám
Krach svého manželství potvrdila deníku Aha! i sama Lucie. „K vašemu dotazu na můj rozvod uvádím, že jsme s manželem dospěli k rozhodnutí o rozchodu, neboť oba máme již svůj samostatný život,“ sdělila Aha! Slavíkova druhorozená dcera. „Na všem jsme se dohodli, máme spolu nadále korektní vztahy a jde nám především o to, aby tuto životní situaci zvládly naše děti,“ dodala Lucie Kovaříková.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
22. 7. 2020 • 19:21

bedno,

kristinn
22. 7. 2020 • 19:19

No, ako čítam v inom článku, pod ktorým nie je diskusia: Dominika nie je vraj tá, ktorá by mala niekoho kontaktovať...To, že pomaly kontaktuje bulvár, aj keď ide na WC, to jej nevadí, ale kontakt s rodinou jej robí problémy.Jasné, rodina "neprisype" korunky, bulvár áno. Celkom ľahké získanie prostriedkov na obživu. Čo tam po tom, že sa vytasí s tým, že sexovala s viac,ako 100-ma ľuďmi, aj ženami,so ženatými, že ide na hotel s manželom, s ktorým sa rozvádza...Jasné-kamarád taky rád...Aj na návštevu hrobu otca si pozve dopro­vod.­..Bez­prizor­ná chudera...

-bello-
18. 7. 2020 • 13:09

dutchschulz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.