Rok od posledního setkání: Co Karel s Ivanou před Dominikou »ututlali«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rok od posledního setkání: Co Karel s Ivanou před Dominikou »ututlali«?

Dominika Gottová a Karel Gott, Ivana Gottová
Dominika Gottová a Karel Gott, Ivana Gottová (Robert Klejch, Instagram.com, archiv D. Gottové)

Dvanáct měsíců uběhlo od chvíle, kdy se Dominika Gottová (46) naposledy setkala se svým tatínkem Karlem Gottem (†80) ve vile na Bertramce. Tenkrát tam dorazila se stále ještě manželem Timem Tolkkim. Přišla i druhorozená dcera Lucie (33).

Byla to poslední oslava Mistrových narozenin v kruhu rodinném. A ačkoliv dceři Lucii měl dle Blesku údajně říci, že trpí nevyléčitelnou nemocí a že jeho dny se krátí, před Dominikou to prý zatajil, i když nemohla přehlédnout, že s ním rozhodně není všechno v pořádku. „On mi ale tvrdil, že mu nic není, že si jen doléčuje zápal plic,“ vzpomíná Gottová. „Jak se mi podařilo zjistit, Lucii tehdy o svém vážném onemocnění s Ivanou řekl. Ale přede mnou to zatajili,“ tvrdí Dominika s tím, že se o otcově leukemii dozvěděla až v září – několik týdnů předtím, než zemřel.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“

Video se připravuje ...

„Ivana mi to řekla jako poslední. Tvrdila, že mi to s tátou sdělit odmítali, abych o tom nikde nemluvila. Ale já bych to proboha nikde neřekla,“ dušuje se.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 8. 2020 • 23:42

Docela logicky bych brala, že to neřekli ani té Lucii.
Ani s Dominikou, ani s tou Lucií až tak vztahy neměli.

hanainge
4. 8. 2020 • 19:13

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Výše uvedené video taky je padělano. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Dále je fakt, že Karel Gott nikdy neměl rakovinu. Za to Karel Gott měl problémy s hlasivkami a žaludkem a měl zápal plic.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

kristinn
4. 8. 2020 • 15:45

Ona by to nikde nerekla!!!Ta si fakt sserinka do tej prechlastanej huby....

stekavypes
4. 8. 2020 • 15:44

Je vidět,že ji měl dobře přečtenou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.