Maminka Dominiky Gottové: VELKÁ RADOST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maminka Dominiky Gottové: VELKÁ RADOST!

Gottová s maminkou.
Gottová s maminkou. (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, archiv K. Gotta, ara)

Po dlouhých čtyřech měsících může opět normálně žít! V domově pro seniory v Praze 9, kde maminka Dominiky Gottové (47) bydlí, konečně rozvolnili přísná opatření přijatá v souvislosti s epidemií nového typu koronaviru. Paní Antonie Zacpalová (85) kvůli nim nemohla doteď chodit ven ani přijímat návštěvy na svém pokoji.

Celospolečenská opatření sice opadávala mezi květnem a červnem, ale zdravotnická zařízení po celém státě se od té doby drží svých vnitřních pravidel. V domečku ve Vysočanech byla hodně tvrdá.

Psychicky ji to ničilo

„Můžu se vídat jen s Dominikou v klubovně, kde nás každý poslouchá. Ven nemůžu, nic nemůžu. Psychicky mě to ničí a asi i zahubí!“ postěžovala si deníku Aha! už dříve bývalá tanečnice.

Je to o hodně lepší

Teď už ale paní Antonie hlásí zlepšení situace. „Můžu chodit na procházky na čerstvý vzduch a návštěvy už za mnou můžou na pokoj. Je to o hodně lepší,“ řekla včera Aha! do telefonu. „Bylo to ale strašně dlouhé a opravdu psychicky vysilující. Snad už se to nebude opakovat...“ dodala Dominičina maminka.

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti

Video se připravuje ...

Timo se naštval a odletěl

Manžel nejstarší dcery Karla Gotta (†80) odletěl včera z Prahy zpět do Finska. A byl na svou ženu pěkně naštvaný. Timo Tolkki (54) totiž pozval v úterý Dominiku na večeři, kde jí věnoval nemalou částku peněz. Od února, kdy pobýval v Mexiku, z jejích zpráv vycítil, že by jejich vztah měl šanci na obnovu. Jenže v Praze dostal studenou sprchu. „Domi mi dala košem, lhala mi,“ posteskl si Timo. „Dal jsem jí nějaké peníze v zimě i teď. Chtěl jsem, aby viděla, že umím stále vydělávat. Ale nezapůsobilo to,“ dodal.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
10. 7. 2020 • 14:40

Je zvyklá jen brát a Timo je hloupý, že o ni ještě usiluje. Byl to výborný muzikant a možná, že ještě je. A co dokázala ona,mimo toho prodávání se do bulváru?

lekno
10. 7. 2020 • 09:47

Timo naivný, jemu dala košem, ale jeho penízkum už NE. Asi by sa mal zmeniť na maxi-balík CZK - potom by si ho nechala..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.