Dusivá tíseň vdovy Ivany: Strach, co bude dál!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dusivá tíseň vdovy Ivany: Strach, co bude dál!?

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Brzy už to bude rok od chvíle, kdy odešla pěvecká legenda, Zlatý slavík Karel Gott (†80). A zároveň se velmi krátí čas, kdy mají propuknout vzpomínkové koncerty na Mistra, jež organizuje Ivana Gottová (44). Jejich realizace je ale kvůli pandemii v ohrožení. Dočkají se fanoušci možnosti rozloučit se s milovaným Karlem ve velkém stylu?

„Největší hvězdy české a slovenské populární hudby se 15. 12. 2020 společně sejdou na pódiu pražské O2 arény, aby vzdaly hold Karlu Gottovi,“ stojí stále na oficiálních stránkách Karla Gotta. Jenže ve vzduchu pořád visí otazník, zda nedojde na zpřísnění opatření a jestli se tak celá akce nebude muset „odpískat“. Ani vdova Ivana nemá prý podle webu eXtra.cz doposud jasno. V současné době totiž nesmí kapacita vnitřních prostor překročit 500 návštěvníků. Neodpadává ani povinnost nosit roušky. Jenže lístků na oba koncerty je prodaných 36 tisíc! Nejde jen tak vyřadit z kola ven drtivou většinu příznivců Mistra.

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...

„Manžel si ještě za svého života uvědomoval, že koncert na jeho památku by pro jeho příznivce měl být uspořádán. Chtěl, aby organizátorem koncertu byla agentura Karel Gott Agency a sdělil svému nejbližšímu týmu i velmi konkrétní představu podoby koncertu. Budeme se snažit jeho přání naplnit,“ tvrdila ještě před časem Ivana. Tenkrát ale ještě neměla sebemenší ponětí o tom, jak nepříjemně jí osud zamíchá karty.

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
5. 9. 2020 • 09:15

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Výše uvedené fotky v článku jsou taky fotomontáže. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.