Mějte styl jako celebrity: Podzimní trendy pro rok 2020! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mějte styl jako celebrity: Podzimní trendy pro rok 2020!

Fotografie
Fotografie (internal)

Občas se vyplatí vsadit na starou dobrou klasiku a v módě to platí dvojnásob. Co třeba vzor kostka? Nosíme ho víc než čtyři století a soudě podle trendů, které udávají celebrity, bude králem i blížící se sezony.

Je symbolem hrdosti, oddanosti tradici, a není divu, že s ním dodnes pracují významní módní návrháři. Tartan neboli kostkovaný vzor má prapůvod už v 17. století. Od té doby prošel složitým vývojem, největší slávu si odbyl v souvislosti s kiltem – mužskou skládanou suknicí, která se stala součástí skotského národního oděvu. A pak bylo dlouho ticho po pěšině... Než přišly divoké sedmdesátky a s nimi i punkové hnutí. Roztrhané punčochy, kostky na šatech nebo kalhotách a k tomu nějaké volné, nejlépe děrované triko – bez toho se žádný drsňák neobešel. Dneska jde o natolik univerzální vzor, že se dá použít doslova při každé příležitosti. Jdete jenom do krámu pro pár rohlíků jako Leonardo DiCaprio (45)? Pak stačí jen sandály a károvaná košile. Vyrážíte na služební cestu? Kombinujte po vzoru topmodelky Anji Rubikové (37)! Fantazii se meze nekladou, nechte se inspirovat!

Podzimní styl celebrit najdete v tištěné verzi Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.