Novinka Ivany Gottové: Velký důvod k radosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Novinka Ivany Gottové: Velký důvod k radosti!

Ivana Gottová.
Ivana Gottová. (David Kundrát)

Mistr odešel, ale zájem o něj ze strany příznivců rozhodně neklesá. Je tomu spíš přesně naopak. Cokoliv ve spojitosti s Mistrem jde okamžitě na odbyt. A jelikož se Karel Gott (†80) netajil tím, že se v závěru života zabýval svojí autobiografií, fanoušci se tak jeho ženy neustále dotazují, kdy se pamětí legendy české hudební scény dočkají.

„Milí Karlovi příznivci, množí se dotazy, kdy vyjde manželova avizovaná autobiografie. Kniha byla dopsána manželem již na sklonku jeho života. Aktuálně pracujeme na její vizuální podobě, což je v kompetenci agentury Karel Gott Agency," uvedla vdova Ivana Gottová.

Sám Mistr pak přiznával, že při psaní cítil velkou nostalgii, jak píše web TN.cz. „Probírám se fotkami a setkávám se s lidmi, kteří mě v životě ovlivnili nebo někam posunuli. I díky nim se rozpomínám na mnoho zážitků, o kterých se dočtete v mé právě připravované autobiografii," napsal v minulosti Slavík.

I když Zlatý slavík měl původně v plánu vydat svůj životní příběh už před Vánoci, vzhledem k neočekávaným okolnostem muselo dojít k odkladu. „Předpokládáme, že by manželova autobiografie měla vyjít letos na podzim," oznámila Ivana Gottová, kdy už by konečně mohla být k dostání u knihkupců.

Video o vzkazu, který měla Dominika poslat Ivaně, můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cathygutie...@...
29. 2. 2020 • 09:40

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

hanainge
28. 2. 2020 • 16:15

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Ivana Macháčková vůbec nemá právo se jmenovat „Gottová“, protože opravdu NENÍ manželkou Karla Gotta.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

mbmb
28. 2. 2020 • 13:15

No aby její radost nebyla předčasná.Gott byl vsude , z posledních sil pel chudák koupím z lítosti k stařečkovi At Ivana píše o sobě a konečně vydělá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.