Exmilenka po návštěvě Mistrova hrobu: Největší tajemství vztahu s Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmilenka po návštěvě Mistrova hrobu: Největší tajemství vztahu s Gottem!

Taťána s Karlem a Ivanou.
Taťána s Karlem a Ivanou. (Foto Aha! – Pavel Machan, archiv T. Smutné)

Obraz od Karla Gotta (†80) opatruje jako oko v hlavě. Když spolu v roce 1999 chodili, namaloval její portrét. „Nikdy bych se ho nevzdala. Ani za miliardu bych ho neprodala,“ řekla teď deníku Aha! bývalá Mistrova láska Taťána Smutná (57).

Nejbohatší Slavíkova milenka přijela z Německa, kde už desítky let žije a pracuje, aby konečně po pěti měsících položila na pražských Malvazinkách tulipány na hrob své velké lásky. Byla dojatá a ochotná zavzpomínat. Gotta jí v krásném mezonetovém bytě v Mnichově připomínají nejen všechny jeho desky, fotografie ze společných dovolených, krásný briliantový prsten, který jí sám navlékl, ale hlavně jedno plátno. To vzniklo na Bertramce na terase. Karel tam prý tenkrát přinesl židli, poprosil ji, ať se posadí, a hned začal malovat.

„Mám doma obraz od Karla a opravdu pro mě moc znamená. To je hodnota, která se nedá vyčíslit. Překvapilo mě tenkrát, že mě Karel na obraze svlékl, ale byl to jeho pohled na mě. On byl autor. Sama ráda maluju a taky bych si do toho nenechala mluvit,“ prozradila Smutná. Když se před několika lety stěhovala z Düsseldorfu do Mnichova, pečlivě obraz zabalila a vezla ho ve svém autě, aby se mu náhodou něco nestalo.

Takřka ideální pár

Když Taťána potkala Karla, právě se rozváděla se svým druhým manželem, věhlasným diabetologem z Německa. Byla finančně zajištěná, a navíc měla přehled, což Slavík ocenil. Společně si prý vyhověli v duchovních rozhovorech, filozofovali a diskutovali o silách vesmíru, který rádi i pozorovali. Smutná také Gottovi hrávala na klavír a ráda poslouchala jeho vyprávění.

Dort pro Gotta. Video zde:

Video se připravuje ...



Autor:  höh

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.