To je zase BABYBOOM: Tyhle slavné kočky jsou těhotné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

To je zase BABYBOOM: Tyhle slavné kočky jsou těhotné!

Veronika Arichteva s manželem oznámili světu, že z nich budou rodiče!
Veronika Arichteva s manželem oznámili světu, že z nich budou rodiče! (Foto Instagram)

Krize, koronavirus ani horší finanční vyhlídky, ani tyto skutečnosti těmhle kráskám nezabránily v rozmnožování se a oznámily světu, že čekají miminko! Čí rodinka se rozroste?

Markéta Konvičková (25)

Poslední měsíce byly pro zpěvačku opravdu osudové a plné štěstí. Její pilot ji totiž požádal o ruku, poté začali společně stavět jejich dům snů a nedávno Konvičková oznámila i těhotenství. Do nového bydlení se tak pravděpodobně budou stěhovat už ve třech!

Veronika Arichteva(33)

Herečka Veronika Arichteva se konečně dočkala! Členka vtipného tria 3 v 1 oznámila veřejnosti zprávu o těhotenství na sociální síti. Její pozorní fanoušci, a i pozorní redaktoři, si však všimli změn jejího těla a bylo jim jasné, že herečka opravdu nosí pod srdíčkem miminko. Bystří jedinci si to mohli domyslet i kvůli tomu, že si Veronika přestala fotit a natáčet celou postavu a ukazovala nějakou dobu na sociální síti jen svůj obličej.

Tereza Kadeřábková (29)

Bývalá královna krásy oznámila svým fanouškům zprávu o těhotenství také přes sociální sítě. Štíhlá modelka čeká s manželem fotbalistou Pavlem Kadeřábkem (27) již druhé děťátko. V roce 2016 se páru narodila holčička Ema (3,5). Přivítá s rodiči malá uličnice na svět malého brášku nebo malou sestřičku?

Gabriela Lašková(30)

Divákům už chyběla u obrazovek, Gabriela Lašková má však jiné plány. Bude totiž rodit a vychovávat další děťátko! K synovi Benovi (2) přibude sourozenec a bývalá Miss se nemůže dočkat. Zda to bude kluk nebo holka, moderátorka určitě za nějakou dobu vyzradí.

A kdo to má takzvaně za pár?

Porodit by zanedlouho měla například herečka Ivana Korolová (31), tenistka Dominika Cibulková (30), zpěvačka Monika Bagárová (25), modelka Alena Šeredová (42) a manželka fotbalisty Limberského Lenka Limberská (36).

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.