Nejznámější EX Gotta Taťána Smutná: PŘEVOZ DO NEMOCNICE! Kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejznámější EX Gotta Taťána Smutná: PŘEVOZ DO NEMOCNICE! Kvůli...

2003. Taťána s Karlem a jeho manželkou Ivanou (41) na Slavících při návštěvě Prahy.
2003. Taťána s Karlem a jeho manželkou Ivanou (41) na Slavících při návštěvě Prahy. (Foto archiv T. Smutné, ara )

Dnes je to přesně šest měsíců, co Karel Gott (†80) v důsledku akutní leukemie vydechl naposledy, a jeho bývalá láska se teď strachuje o život. Taťána Smutná (57) si takový svátek nepředstavovala ani v tom nejhorším snu. V neděli odpoledne přijímala gratulace přátel a o pár hodin později už byla ve špitále.

„Najednou jsem dostala strašný kašel a teplota vyletěla přes devětatřicet,“ napsala v SMS. Větu by ze sebe nedostala. Taťána pracuje v Mnichově v bance na letišti. Nákaze koronavirem by se nebylo ani moc co divit. Když se její zdravotní stav začal z minuty na minutu rapidně zhoršovat, na nic nečekala a zavolala sanitku, která ji okamžitě odvezla do nemocnice.

Plicní embolie

„Dusím se. A teplota mi lítá nahoru dolů. Vyšplhá ke čtyřicítce a pak trochu spadne,“ napsala po hospitalizaci v pondělí nad ránem. Dopoledne už měla od lékařů první diagnózu. Šokovala ji. „Mám plicní embolii. Výsledky dalších testů budou až později,“ popsala přátelům s tím, že dostává kapačky a marně se snaží usnout a trochu si odpočinout. Od záchvatů kašle ji už bolelo celé tělo.

Čeká na test

Výsledky prvních testů v úterý ráno koronavirus sice nepotvrdily, ale lékaři Taťáně moc důvodů k radosti nedali. První vlaštovce nevěnovali moc pozornosti, musí se čekat na druhé kolo. Teprve další testy budou rozhodující. Zatím stále leží v nemocnici a dostává infuze. Přitom se těšila, že začne s přicházejícím jarem jezdit častěji do Česka, kde stále žije její otec, taky by se měla ujmout rodinných nemovitostí a začít s jejich opravami. Ještě že aspoň stihla na konci února zajít na Karlův hrob na Malvazinky a položila mu tam tulipány, které miloval.

Milovali a malovali

Taťána Smutná začala s Karlem Gottem chodit v roce 1999. Seznámili se v Německu, kde žije. Tehdy byla ještě vdaná, ale s mužem už nežila. Měli se Slavíkem společnou lásku k malování a k vážné hudbě. Namaloval jí portrét a ona mu hrávala ráda na klavír. Vztah ukončilo v roce 2000 nedorozumění, ale po odmlce se oba přátelili dál.

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.