Velké zklamání pro fanoušky: Špatné zprávy z Ulice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velké zklamání pro fanoušky: Špatné zprávy z Ulice

Učitelé z Ulice
Učitelé z Ulice (tv nova)

Koronavirová pandemie na nějakou dobu příznivce nekonečného seriálu odstřihla od oblíbených hrdinů na televizních obrazovkách. Jenže ti se bohužel vztahových příběhů z Ulice nedočkají ani v červnu, jak píše web Expres.cz.

„Jak vidíte, přípravy na natáčení jsou v plném proudu. Ráda bych vám řekla, že Ulice se začíná točit 18. června. Pracuje se i v dalších částech ateliérů, abychom mohli začít tam, kde jsme kvůli karanténě museli skončit,“ uvedla  sice kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová. Jenže vzápětí dodala, že se vysílání bohužel diváci nedočkají hned.

„Ptáte se, kdy budeme vysílat nové díly, které ještě nebyly kvůli té vynucené pauze na jaře odvysílané,“ dotkla se ožehavého tématu producentka- „Po té jarní pauze nastane klasická letní vysílací pauza, což znamená jediné, a to že se Ulice vrátí až po ní. Protože ale budeme od 18. června natáčet celé léto, což se už mnoho let nestalo, budeme vás průběžně informovat o novinkách a budeme se vídat častěji,“ dala přesto fanoušků seriálu novou naději.

„Doufám, že se brzy se zase setkáme, děkujeme za vaše komentáře, i za ty ostřejší, držte se, pokud možno zdraví,“ popřála závěrem podle webu Expres.cz divákům Silvia Klasová.

Speciál Ulice z karantény:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
2. 6. 2020 • 19:58

Ti,co na Ulici čučí každý den 15 let, si alespoň teď od ní odpočinou a třeba si i uvědomí, kolik času jim ta kravina bere

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.