Zpěvačka Marie Pojkarová v slzách: Záhadné úmrtí vnučky (†6 týdnů) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Marie Pojkarová v slzách: Záhadné úmrtí vnučky (†6 týdnů)

Marie Pojkarová a její vycpaná kamarádka.
Marie Pojkarová a její vycpaná kamarádka. (Archiv)

Marie Pojkarová (64) prožívá velmi smutné období. Po smrti mladšího partnera ji zasáhla další tragédie. Za zatím neznámých okolností zemřela vnučka Valerie (†6 týdnů).

Fanoušci Pojkarovou znají jako vždy usměvavou zpěvačku. Nyní však autorka hitu Pejskové se koušou, postihla rodinná tragédie. „Vnučka je bohužel opravdu po smrti. Moje krásná, roztomilá holčička,“ posteskla si pro web Extra.cz.

 „Tolik radosti jsem z ní měla, těšila jsem se, až jí budu dávat mašličky a budeme si spolu hrát. Jsem z toho zničená,“ přiznala zpěvačka, která se vnučky dočkala díky synu Vilémovi. Ještě v květnu se přitom na Facebooku pochlubila fotkou s vnučkou Valerií v náručí. „Přátelé, vnučka mi roste a já mám z toho radost,“ napsala k příspěvku.

Marie Pojkarová: Pejskové se koušou

Podle informací webu eXtra.cz  se mluví o možnosti zalehnutí dítěte matkou nebo dvouletým synem. „Tereza, přítelkyně jejího syna Viléma, byla na návštěvě u kamarádky na Žižkově, lehla si do jedné postele s dvouletým synem a čerstvě narozenou Valerií. Když se ráno probudila, byla holčička mrtvá. Policie ještě mamince naměřila zbytkových 1,5 promile alkoholu. Tvrdila, že miminko asi zalehl její syn, že když se probudila, ležel jí na prsou, ale pak říkala zase něco jiného,“ uvedl zdroj.

Okolnosti úmrtí malé Valerie zatím nejsou prokázané. „Zatím nevím, jak k tomu opravdu došlo. Doteď prý nemají výsledky pitvy. Musím to v sobě všechno zpracovat. Ale nikoho nebudu přímo obviňovat, syn i jeho partnerka jsou z toho sami zdrcení,“ dodala pro redakci eXtra.cz Pojkarová.

Krásné léto - Marie Pojkarová:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
15. 7. 2020 • 19:39

Matka? Alkoholická sviiině.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.