Fanoušci smutní: Hvězda Ulice po 15 letech končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Fanoušci smutní: Hvězda Ulice po 15 letech končí!

Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny
Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny (TV Nova)

Končí s natáčením! Tereza Bebarová (44) nečekaně oznámila sbohem v nováckém seriálu Ulice. Co stojí za tak náhlým odchodem? A jelikož byla jako seriálová Světlana velmi oblíbená, neopomněla se rozloučit s diváky.

Jako blesk z čistého nebe. Přesně tak vyzněla informace herečky Terezy Bebarové o tom, že s okamžitou platností končí po 15 letech s natáčením Ulice. „Odcházím ze seriálu Ulice. Po vzájemné dohodě s vedením seriálu jsem se rozhodla ukončit od začátku května spolupráci s tímto projektem. Bylo to krásných patnáct let. Tímto bych chtěla poděkovat všem svým fanouškům, všem, kteří měli postavu Světlany rádi,“ uvedla herečka na sociální síti. A protože patřila mezi nejoblíbenější postavy nekonečného seriálu, nezapomněla poděkovat fanouškům podrobněji: „Děkuji za přízeň, podporu, děkuji za to, že jsem se s vámi mohla setkávat, že jsem vás mohla bavit. Také děkuji svým kolegům a přeji vám mnoho zajímavých zápletek.“

Terezu, kterou jste mimo jiné nedávno mohli v televizi vídat také jako porotkyni show Peče celá země, zatím nenaznačila, jakým směrem se teď její herecké kroky budou ubírat, nebo jestli se tak rozhodla kvůli tomu, že se chce maximálně věnovat rodině. Bebarová se od loňského ledna může pyšnit tím, že je dvojnásobná maminka. Narodila se jí holčička, která dostala jméno Sofie. „Jméno se nám líbilo ze dvou důvodů. Znamená moudrost a taky se hezky rýmuje se jménem naší první dcery Klaudie,“ prozradila hned po porodu Tereza, která má již šestiletou holčičku s partnerem Ivanem Kotmelem.

Fanoušci smutní
A reakce diváků na odchod své oblíbené hrdinky na sebe nenechaly dlouho čekat. „Tak a teď mě ti scenáristi nakrkli. Budete mi chybět, jen doufám, že Vás nenechají zemřít nebo rozvést,“ psala jedna z fanynek. „Jé, to mi bude smutno. Doufám že vás budeme pravidelně vídat jinde. Jste úžasný člověk a skvělá herečka...“ pokračovala se slovy podpory další.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.