Tereza Bebarová: Nový kšeft po padáku z Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Bebarová: Nový kšeft po padáku z Ulice!

Herečka a dabérka Tereza Bebarová
Herečka a dabérka Tereza Bebarová (Dana Kolářová)

Snad právě kvůli úspěchu ve veřejnoprávní televizi s Peče celá země se herečky Terezy Bebarové (44) měli zbavit po 15 letech v Ulici. S rukama ale v klíně nesedí!

Rozjela vlastní pořad a pilotní díl s cukrářem Josefem Maršálkem (38) natočila dokonce u sebe doma. Co na tom, že kvůli tomu musela najmout malíře i truhláře a upravit obývák s kuchyní pro potřeby natáčení. „Abych si neuřízla ostudu, pozvala jsem si na víkend hodinového manžela,“ vtipkuje dvojnásobná maminka, která si do pilotního dílu pozvala jednoho z porotců Peče celá země a vykouzlila s ním nádherné zákusky.

„Chci si zvát své kamarády a šikovné lidi a s nimi vám nabízet skvělé tipy a triky do domácnosti, zahrady i kuchyně,“ popsala fanouškům, proč volba padla zrovna na něj. Nový lifestylový pořad prý vymyslela díky karanténě, při které se nemohla hnout z domu a byla nucena všechny svoje aktivity přesunout mezi čtyři stěny. A přestože z Novy měla dostat padáka a neodejít v nejlepším, účinkování v Ulici se jí teď bude sakra hodit! Do svého pořadu si chce totiž zvát i bývalé kolegy, se kterými se potkávala v nováckých ateliérech.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.