Tereza Bebarová z Peče celá země: Utajená dieta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Bebarová z Peče celá země: Utajená dieta!

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (Jan Tůma, Martin Sekanina,)

Nepřibrala ani deko, naopak váha jí šla o pět kilo dolů. Moderátorka Peče celá země Tereza Bebarová (44) sice dorty po natáčení ve velkém ochutnávala, jenže taky odbíhala kojit dceru. Nezastavila se!

To, že je v jiném stavu, zjistila v den, kdy byla na castingu. Zatímco Vašek Kopta (54) měl místo moderátora jisté, Tereza se o něj musela porvat. „Kolega dostal nabídku a já se zúčastnila konkurzu,“ netají herečka. „Myšlenkami jsem ale byla jinde. Za tři měsíce volali, že mě vybrali,“ přiznává. Hned ji přepadly obavy, jak natáčení a těhotenství skloubí. Termíny jí ale hrály do karet, protože se začalo točit až čtyři měsíce po porodu dcerky Sofie.

Pět kilo minus

„Sešli jsme se s producentem, všechno si vysvětlili a mně projekt začal připadat hezký,“ říká Bebarová. „Začala jsem si to malovat v růžových barvách a pak řekla, že to zvládneme. Miminko spolupracovalo v těhotenství i poté,“ vtipkuje. Když pak loni v únoru porodila Sofii, kila šla dolů sama. Když se k tomu připočítá ještě starost o prvorozenou dceru Klaudii (7), tak se herečka vůbec nezastavila. „Sice jsem všechno ochutnávala, ale zhubla jsem pět kilo. Protože jsem kojila a pořád odbíhala za miminkem,“ svěřila se Aha! herečka, která moderovala křest druhé knihy Moderní česká cukrařina cukráře Josefa Maršálka (37).

Kopto, vezmi si trikot!

Hůř dopadl její souputník Kopta. Z natáčení na zámku Bon Repos v obci Čihadla si přivezl tři kila. Na rozdíl od porotců se sice moderátoři během natáčení nemohli dortů ani dotknout, ale hned, jak se vypnuly kamery, vrhli se na sladkosti. „Někteří z diváků mi vyčítali, že má košile byla tu a tam zmačkána, ale není to chybou kostymérek ani výrobce. Může za to moje přehnaná muskulatura, když je člověk tak pěkně prorýsovaný tak jako já, tak to není jednoduché. Příště budu nosit elastičtější materiály, pokud možno v tělové barvě,“ vtipkuje. V trikotu by byl vážně za fešáka.

Bebarová dva měsíce po porodu na premiéře: Řekla, co je její životní role!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
29. 2. 2020 • 10:38

... nejspíš se tam dostala přes svýho muže , ten tam dělá nějakého šaška v pozadí . Ona ani Kopta tam ani nemuseli být , šlo by to aj bez nich !

cathygutie...@...
29. 2. 2020 • 09:39

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.