Dádě došla trpělivost: Tohle Felix těžce nevychytal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dádě došla trpělivost: Tohle Felix těžce nevychytal!

Patrasová už má Felixe plné zuby.
Patrasová už má Felixe plné zuby. (archiv Blesku)

Tak tohle Felix Slováček (78) asi moc nedomyslel. Poté, co se vrátil ze zahraničí, se měl sejít s manželkou Dádou Patrasovou (65) a projednat to, jak to mezi nimi bude. Místo toho si však vzal kufry a odjel se radovat a oslavovat s bývalou milenkou Lucií Gelemovou (38). A to byla chyba!

Poté, co po dovolené zamířil za milenkou Lucií Gelemovou, ačkoliv před odletem známá dvojice oznámila rozchod, došla jeho manželce Dádě trpělivost. Pro Patrasovou bylo jeho zazdění jejich vážné debaty o budoucnosti poslední kapkou a s Felixem už nehodlá ztrácet čas. „Debata se neuskutečnila. Mě už Felix vůbec nezajímá. Už se s ním odmítám bavit,“ pověděla extra.cz herečka, která ještě minulý týden mluvila zcela jinak.

Náhlá změna

„Kde bude opravdu žít, když u syna ne, to nevím. V pátek se vrací domů, takže očekávám, že si promluvíme. Samozřejmě pokud by chtěl bydlet doma, bránit mu nebudu, má tu trvalé bydliště. Ale asi by to chtělo pořádně probrat,“ nechala se slyšet královna dětských srdcí. Stačilo pár dní a Dáda má svého manžela plné zuby. Pokud to chtěl Felix sehrávat tak, jak tomu bylo doposud, neměl se takhle zachovat a Patrasové měl alespoň v této věci vyhovět.

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...

Ustele si u Gelemové?

Vzhledem k tomu, že je Slováček s Gelemovou stále v kontaktu a dokonce s ní oslavil své narozeniny, je možné, že u výtvarnice občas ještě přespí a užijí si nějakou pěknou společnou chvilku. Z toho, co bývalý pár sdílí na sociální síti, by si někdo mohl dokonce myslet, že jejich rozchod byl pouhým divadlem pro věřejnost. Uvidíme časem, zda si Lucie najde muže, se kterým konečně založí rodinu, nebo zda se dá oficiálně opět dohromady se slavným saxofonistou.  

7 pádů Honzy Dědka dnes: Patrasová slaví 65! Promluvila o natáčení nahých scén i o plastice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.