Hvězdička Ordinace Viktorka: Zbavila se vlasů kvůli Slováčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdička Ordinace Viktorka: Zbavila se vlasů kvůli Slováčkové

Tyhle dva culíky poputují na výrobu paruky.
Tyhle dva culíky poputují na výrobu paruky. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova)

Na vlasy si ještě nikdy v životě nenechala sáhnout. Když se mladá herečka z Ordinace v růžové zahradě Viktorka Rybová (11) dozvěděla o zákeřné nemoci své kolegyně Aničky Slováčkové (24) a viděla, jak statečně vystupuje s oholenou hlavou, bylo rozhodnuto. Odhodlala se k radikálnímu kroku.

Dcera Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) se momentálně léčí s rakovinou prsu a kvůli možnému vypadávání vlasů svou hlavu raději dopředu celou oholila. Sama si občas dopřává změnu image v podobě různých paruk. Ne každý si ale bohužel může takovou náhražku dovolit, a tak se její kamarádka, představitelka seriálové Františky Hrzánové, rozhodla své vlasy darovat na paruku pro onkologicky nemocné děti.

Na ježka to nepůjde

Mladá herečka dorazila do kadeřnického salónu a usmívala se na všechny strany, v očích však bylo vidět drobnou nervozitu. Všechny přítomné však překvapila, když na otázku jak moc to ostříháme, sebejistě prohlásila: „Co nejkratší, ať to může co nejvíce pomoci.“ V oblíbeném seriálu je její vzhled chráněn smlouvou, takže na ježka to nešlo.

Dojatá Anička

Ještě těsně před prvním střihem nahrála pro Aničku krátké video, ve kterém vysvětlila, co jí k tomuto rozhodnutí vedlo. „Viktorka mě moc překvapila a potěšila současně. Když mi poslala video se vzkazem, dojala mě. Měla hezký nápad, děkuju jí za něj. Třeba jím inspiruje i další dárce,“ reagovala dojatá Slováčková. A v to přesně doufá i mladá Viktorka. „Doporučuji do toho jít, je to krásný pocit. Pomůžete sobě i někomu druhému,“ řekla a spokojeně prohrabávala své nově střižené mikádo.

Vlásky pro nemocné děti

Paruka z Viktorčiných vlasů bude hotová zhruba za dva měsíce a čtenáři deníku Aha! u jejího předání nebudou chybět. Nadační fond Daruj vlasy před Vánoci předá třicet paruk pro malé pacienty na onkologickém oddělení nemocnice v Motole.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.