Gelemová chodí kvůli Felixovi do školy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gelemová chodí kvůli Felixovi do školy

Lucie na slavnostní otvíračce nové smíchovské vinárny V Bobuli zazpívala lidovku Čerešničky.
Lucie na slavnostní otvíračce nové smíchovské vinárny V Bobuli zazpívala lidovku Čerešničky. (David Malík)

Svého milovaného se rozhodla získávat si víc a víc. Kvůli Felixi Slováčkovi (76) začala Lucie Gelemová (35) pravidelně docházet na hodiny zpěvu! „Nedělám to proto, aby se ze mne stala zpěvačka, to určitě ne,“ řekla Aha!Gelemová.

„Na hodiny zpěvu chodím, protože mi to a potažmo Felixovi dělá velkou radost,“ dodala Lucie na slavnostní otvíračce nové smíchovské vinárny V Bobuli. A tam také svůj pěvecký um předvedla. Zazpívala všem lidovku Čerešničky, čerešničky čerešně a k tomu ji na klavír doprovodil zpěvák Patrik Stoupa (24), který je i Lucčiným učitelem na pražské soukromé hudební škole Wunderbaro. „To za mnou před rokem přišel Felix, že by rád přihlásil Lucii na školu na dvě hodiny zpěvu týdně,“ prozradil Stoupa s tím, že jedna hodina zpěvu přijde na 550 korun.

Sen Postráneckého

„Když Lucie přijde, nejprve se rozezpívá a potom zkoušíme nějakou písničku. Teď naposledy, protože je z Jižních Čech, si vybrala K Budějicům cesta vede,“ komentoval Stoupa a Felix se blaženě usmíval. Když jeho Lucie spustila Čerešničky, podupával do taktu, tvářil se hrdě a popíjel víno z vinařství Vican, které Bobuli zásoboje.

Bobule na stěně

Legendární herec  Václav Postránecký (+75), který je kmotrem Vicanova vinařství a zahrál si v jeho filmech Bobule i Bobule 2, by měl radost. Postránecký popíjel Vicanovo víno i v nemocnici, kde bojoval se zákeřnou rakovinou. „Tomáš Vican mne i tady perfektně zásobuje,“ sděloval tehdy pobaveně herec Aha!. „Pan Postránecký by měl z naší Bobule radost. Líbilo by se mu i to, že i stěny vinárny nám zdobí stěny z filmových Bobulí,“ usmívá se majitelka podniku Michaela Kocourková.



Přečtěte si
rydlo
30. 11. 2019 • 15:31

Jedno přísloví říká:„ Podle sebe soudím tebe”!

-bello-
29. 11. 2019 • 22:46

Já myslím, že k tomuhle snad komenty ani nebudou !
U blbky Gottové jsou zakázané a u blbky Gelemové zbytečné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.