Dusno o Delonů! Děti legendy válčí s jeho údajnou milenkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dusno o Delonů! Děti legendy válčí s jeho údajnou milenkou

Alain Delon
Alain Delon (Profimedia.cz)

Potomci Alaina Delona (87) podali stížnost u soudu na jistou Hiromi Rollinovou, která podle nich omezovala slavného herce na osobní svobodě. Žena nařčení odmítá s tím, že s legendou v posledních desetiletích udržovala klasický milenecký vztah a jeho dětem jde jen o dědictví!

 

„Od roku 2006 Rollinová žila v (hercově) bydlišti v Douchy. Od té doby žili společně a sdíleli partnerský život až do 5. července, kdy byla z tohoto bydliště vystěhována,“ píše se podle iDnes.cz v dokumentu, který advokát Hiromi Rollinové předložil státním zástupcům. Rollinová přitom trvá na tom, že s Alainem Delonem normálně žila a rozhodně nikdy nebyla placenou společnicí, jak tvrdí jeho děti.

Alain Delon:

Video se připravuje ...
 

„Systematicky sleduje jeho telefonní hovory a soukromé zprávy. Odpovídá místo něj, vystupuje jeho jménem a přebírá jeho poštu. Dětem brání, aby jej pravidelně navštěvovaly, jak to vždy dělaly. Chová se autoritářsky. Dokonce zašla tak daleko, že nepřijatelným způsobem týrala jeho psa,“ cituje AFP právničku hercových potomků.

Druhý pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.