Delon se rozhodl ukončit život: EUTANAZIE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Delon se rozhodl ukončit život: EUTANAZIE!

Alain Delon
Alain Delon (Profimedia)

Francouzský herec Alain Delon (86) se rozhodl ukončit svůj život eutanazií. Jde o lékařskou praktiku, jež je legální jen v sedmi zemích světa. Zprávu ze zahraničního tisku zveřejnil předseda Spolku pro uzákonění eutanázie Milan Hamerský.

„Eutanazie je ta nejlogičtější a nejpřirozenější věc. Od určitého věku a určitého časového bodu máme právo tiše odejít z tohoto světa bez podpory nemocnice nebo zařízení podporujících život,“ prohlásil Alain Delon podle webu Donga.com.

„Ano, je to pravda, zeptal se mě na to,“ potvrdil šokující informaci hercův sny Anthony v rozhovoru pro německou televizi RTL, který vznikl u příležitosti vydání jeho nové knihy Mezi psem a vlkem o dětství s Delonem. 

Druhý pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele

Video se připravuje ...

A co vlastně termín EUTANAZIE znamená? Definuje se jako záměrné ukončení života člověka, který trpí. Uznává ji jen velmi málo států: Španělsko, Nizozemsko, Belgie, Lucembursko, Kolumbie, Kanada, Nový Zéland a také některé australské státy. Z hlediska českého trestního práva je nedovolená a je posuzována jako vražda!



Přečtěte si
AliAlice
30. 3. 2022 • 11:32

Delon byl velký fešák a idol žen.A co když už je unavený ze svého života, /který byl určitě pestrý /a s dnešní doby,která stojí za prd....to jeho rozhodnutí je pouze jeho věc,a jakékoliv rady a úvahy ostatních co by,kdyby,sou mu jistě ukradený

jity
26. 3. 2022 • 09:15

V tom s vámi souhlasím, díky té nesmyslné válce na Ukrajině nebudeme mít na nic. Možná tak hodit si ten špagát.

andorea
25. 3. 2022 • 08:14

JardaHK

-bello-
25. 3. 2022 • 00:01

vesely_kaktus
------------------
politicky korektně říkám, že máte zbytečné obavy. Na eutanázii nebude mít naše zdravotnictví od války na Ukrajině na léta dopředu prachy.
A je šílený, že Češi začínají hovořit v jinotoajích, jak za komunistů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.