Delon trpí stejnou rakovinou jako Gott: Léčba už nedává smysl, tvrdí syn | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Delon trpí stejnou rakovinou jako Gott: Léčba už nedává smysl, tvrdí syn

Alain Delon je na tom opravdu zle.
Alain Delon je na tom opravdu zle. (Profimedia.cz, archiv)

Herec Alain Delon (88) trpí už delší dobu zdravotními problémy. Nicméně až teď vyšlo najevo, jak moc je jeho zdravotní stav vážný. Herec totiž bojuje s rakovinou. Prozradil to právník Frank Berton na stanici France 5. Má se jednat o zhoubný lymfom, kterému před pár lety podlehl i zpěvák Karel Gott (†80).

Rakovinu Delonovi diagnostikovali už v roce 2022. Šlo o přísně tajnou informaci, která se nikdy neměla dostat ven. „Nyní celá Francie ví, že má rakovinu. Nechtěl, aby všichni věděli, že trpí vážnou nemocí,“ pronesl podrážděně právník Delonovy dcery Anouchky v rozhovoru pro France 5.

Druhý pohřeb Jeana-Paula Belmonda (†88): Rodina a přátelé se loučili v kostele, dorazil i Delon

Video se připravuje ...

Zda léčba víc pomůže, nebo herci ještě víc přitíží, je na zváženou. Jeho syn Anthony (59) vnímá případné chemoterapie spíš jako rizikový zásah do těla. „V jeho věku už léčba s mnoha vedlejšími účinky nedává smysl. Jen by mu zkracovala život a poškozovala ledviny,“ nechal se slyšet Anthony. Delon je proto aktuálně v paliativní péči a denně musí spolykat až 17 prášků. Už delší dobu říká, že nemá vůli žít a dokonce zvažoval, že by svůj život ukončil eutanazií. 

Nejen, že se necítí dobře po zdravotní stránce, hroutí se i jeho psychika. Jeho děti totiž vedou otevřenou válku o případné dědictví.  Zatímco nejstarší Anthony a nejmladší Alan-Fabien obviňují svou sestru Anouchku z toho, že se snažila otce zmanipulovat ohledně dědického řízení, ona vrací úder a zastává názor, že jim jde o stejnou věc, kvůli které otce ve špatném stavu převezli ze Švýcarska do Francie. 

Alain Delon

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.