Patrasová o Gelemové: Felixovi se vnutila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Patrasová o Gelemové: Felixovi se vnutila!

Dagmar Patrasová zhubla osm kilo
Dagmar Patrasová zhubla osm kilo (Foto Lenka Hatašová pro Obezin)

Tahle válka snad nikdy neskončí! Dagmar Patrasová (63), která v závěru prázdnin podstoupila gynekologickou operaci, se znovu pustila do své sokyně a milenky svého stále ještě manžela Lucie Gelemové (36). Tentokrát kvůli tomu, že jí údajně poslala odpornou SMS zprávu.

„Prakticky si myslím, že už to bude na právníka,“ prohlásila Patrasová. Gelemová si postěžovala, že ji Dagmar stále obviňuje z rozpadu jejího manželství. Výtvarnice má prý ale svědomí čisté a tvrdí, že vztah Slováčkových už dávno procházel krizí. „Vždyť to není pravda! Nic rozpadlého nebylo. Paní Gelemová přišla za mým manželem s obrazem v podpaží a vnutila se mu do přízně a už se nepustila,“ dodala královna dětských srdcí.

Ta už má dokonce jasnou představu o tom, jak s manželem Felixem Slováčkem (76) v rámci rozvodu vyřeší společný majetek. „Přepíšeme dům a chalupu na děti a budeme tam do konce života jako věcné břemeno,“ navrhuje. Jak se k tomu postaví Felix, ale není jasné. Tohle bude ještě hodně dlouhý boj...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.