Překvapivé rozhodnutí vévodkyně Meghan: Tímhle své fanoušky zklamala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Překvapivé rozhodnutí vévodkyně Meghan: Tímhle své fanoušky zklamala!

Těhotná Meghan Markleová.
Těhotná Meghan Markleová.  (Reuters)

Termín porodu se neúprosně blíží a celý svět se těší na příchod dalšího potomka britské královské rodiny. Bohužel pro fanoušky královské rodiny máme smutnou zprávu. Vévodkyně Meghan se totiž rozhodla nepózovat s miminkem, jako to bylo v případě všech tří dětí Harryho staršího bratra Williama a jeho manželky Kate.

Takový poprsak, jaký vévodkyně ze Sussexu způsobila svým těhotenstvím, Britové dlouho nezažili. Proto není divu, že se nastávající rodiče rozhodli příchod miminka užít v soukromí.

Meghan údajně zvažuje domácí porod v jejich novém sídle Frogmore Cottage ve Windsoru, kam se nedávno přestěhovali z Kensingtonského paláce. Tímto rozhodnutím se tak bude lišit od vévodkyně Kate a princezny Diany (†36), které rodily v nemocnici Svaté Marie.

Podle protokolu by měla Meghan své dítě jen několik hodin po porodu ukázat po boku svého manžela veřejnosti. Avšak podle vyjádření Buckinghamského paláce se fanoušci královské rodiny pózování novopečených rodičů s miminkem nedočkají.

„Vévoda a vévodkyně ze Sussexu by rádi poděkovali za přání k blížícímu se narození miminka, která obdrželi od lidí Spojeného království i z celého světa. Jejich královské Výsosti se osobně rozhodly své plány týkající se narození miminka ponechat v soukromí. Vévoda s vévodkyní se těší, že šťastnou novinu budou sdílet se všemi až poté, co budou mít možnost ji oslavit v soukromí coby nová rodina,“ stojí v prohlášení.

 

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
14. 4. 2019 • 13:11

Neblázněte briťáci a už ty kašpárky zrušte...vemte si příklad z Francie.

borka30
14. 4. 2019 • 12:37

Začínám mít pochybnosti o jejím těhotenství. Možná má náhradní matku, která jejich dítě porodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.