Pohlaví miminka Meghan a Harryho prozrazeno: Williamsová se prořekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlaví miminka Meghan a Harryho prozrazeno: Williamsová se prořekla!

Meghan Markle a princ Harry údajně čekají holčičku.
Meghan Markle a princ Harry údajně čekají holčičku. (Reuters)

Princ Harry (34) a vévodkyně Meghan (37) se již brzy stanou rodiči a celý svět netrpělivě čeká, zda se jim narodí syn nebo dcera. Avšak nyní je vše jinak. Blízká kamarádka Meghan, tenistka Serena Williamsová (37) totiž omylem prozradila pohlaví královského miminka.

Vévodkyně ze Sussexu a slavná tenistka jsou velmi dobrými kamarádkami. Serena nechyběla na svatbě, oslavě pro miminko a Meghan dokonce oblékla jeden z jejich modelů, které sama tenistka navrhla. 

"Moje kamarádka je těhotná a pořád říká, že její dítě určitě bude dělat tohle, a já tvrdím, že tohle ona určitě dělat nebude. Pořád by ode mě chtěla nějaké rady, protože je plná očekávání,“ řekla tenistka pro E! News.

Přestože Serena přímo neřekla jméno Meghan, zahraniční média ihned zdůraznila, že tenistka mluví o dítěti v ženském rodě.  Britská královská rodina ohledně pohlaví dítěte mlčí, ale již oslava miminka v New Yorku naznačovala, že se má narodit právě holčička.

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
josefvyskoc
7. 4. 2019 • 18:44

z toho mrzne až praští

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.