Podrobnosti porodu vévodkyně Meghan: Britové rudnou vzteky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Podrobnosti porodu vévodkyně Meghan: Britové rudnou vzteky!

Princ Harry s těhotnou Meghan.
Princ Harry s těhotnou Meghan. (Profimedia.cz)

Kolem porodu Meghan Markleové (37) se toho v posledních týdnech napsalo mnoho. Vévodkyně ze Sussexu své plány neustále mění, ale jak se zdá, vše je již vyřešené. Podle zahraničního deníku bude bývalá herečka rodit ve stejné nemocnici jako manželka Georgea Clooneyho (57).

Meghan bude rodit v Kensingtonském křídle Chelsea v nemocnici Westminster, kde porodila i manželka slavného herce Clooneyho. Podle zahraničního deníku The Sun se jedna noc v této luxusní nemocnici pohybuje od 9 000 do 17 000 tisíc eur.

Vévodkyně bude mít samostatný pokoj, kde bude mít po ruce porodní asistentku a celý tým vyškolených odborníků. Také porodního konzultanta, se kterým může diskutovat o možnostech porodu, rehabilitacích a obecně o všem, co ji zrovna napadne.

Součástí nemocnice je také soukromé wellnes centrum a masáže, kde se může vévodkyně před porodem uvolnit. Chybět nebude ani porodní bazén, Meghan totiž již dříve promluvila o tom, že by chtěla zvolit tuto formu porodu.

Podle webu Plus Jeden Deň je v ceně porodního balíčku také metoda, která má Meghan a její nenarozené dítě uvolnit. To vše s pomocí gongu, na nějž bude bouchat ošetřující lékař. Zatímco bude vévodkyně ležet se zavřenýma očima, v pozadí bude slyšet příjemnou hudbu a ozvěny z gongu, které se postupem času ztlumí. Zvuk těchto gongů má prý vibrační energii, která snižuje napětí, krevní tlak a pomáhá ke klidnému spánku.

Do Londýna také přiletěl Meghanin osobní vizážista Martin. Ten by měl vévodkyni líčit po porodu na její první veřejné vystoupení. Vizážista na sociální síti přiznal, že bude zpět v New Yorku, kde žije, nejpozději 5. května odpoledne, kdy organizuje vlastní show. Je tedy jasné, že v té době bude již první potomek Meghan a prince Harryho na světě.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
18. 4. 2019 • 09:04

Jojo, Harry. Jak říkala moje maminka: "Ta jí musí mít zlatou."

blamal
17. 4. 2019 • 15:43

Boze to je otravny. Chudak decko, triskat mu u usi gongem, to je narez. Ta musi bejt uplne vypatlana. At uz porodi a bude pokoj. Teda vlastne s touhle afektovanou hysterkou asi tezko. Chudak Harry, slapnul tezce vedle. Fiflena a despota k tomu. Des bes.

tryskomys
17. 4. 2019 • 14:10

Blbost kvete v každém věku, tady to je vidět,třeba se modlí aby to bzlo bílé jako sníh.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.