Markle o Meghan: Chová se ke mně jako k vrahovi a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Markle o Meghan: Chová se ke mně jako k vrahovi a...

Thomas Markle zveřejnil srdceryvný dopis, ve kterém ho Meghan prosila, aby nezneužíval jejich vztahu! Palác hrozí žalobou!
Thomas Markle zveřejnil srdceryvný dopis, ve kterém ho Meghan prosila, aby nezneužíval jejich vztahu! Palác hrozí žalobou! (archiv Blesku)

Zatímco ještě před pár dny otec vévodkyně Meghan (39) Thomas Markle (76) škemral, aby mu dcera ukázala novorozenou vnučku Lilibet, teď přešel do útoku. Meghan s Harrym (36) podle něj neznají soucit!

Zhrzený Thomas těžce nese, že s ním Meghan odmítá komunikovat od té doby, co před její svatbou s Harrym prasklo, že dával tipy paparazzi. „Nejsem žádný vrah se sekyrou. Udělal jsem jednu hloupou chybu a byl jsem za to potrestán. Meghan s Harrym pořád mluví o soucitu, ale sami ho nemají,“ prohlásil v rozhovoru pro australský pořad 60 Minutes.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

„Neznám nikoho, kdo by byl tak chladný,“ dodal a postěžoval si, že pokud mu vnučku brzy neukážou, možná umře, aniž by ji viděl. „Většina mužů z naší rodiny se nedožije moc přes osmdesát let,“ pokusil se zahrát na Meghaniny city. Kromě dcery si vzal na paškál i moderátorku Oprah Winfreyovou (67), v jejíž show Meghan s Harrym nařkli královskou rodinu z rasismu. „Podle mě využila Harryho slabosti a přiměla ho říct věci, které by v televizi nikdo říkat neměl,“ spekuluje Thomas.

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
15. 6. 2021 • 06:15

Jak mrchu vychoval, tak se chova i k nemu. Odporna zpovykana rozcapena sobecka a zla manipulatorka, ktere uz se chechta cely svet. Karma je zdarma, jak vidi i on.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.