Královská detektivka: Alžběta II. povede výslechy kvůli rasismu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královská detektivka začíná: Alžběta II. povede výslechy kvůli rasismu

Meghan Markle v průšvihu: Dohnala ji temná minulost
Meghan Markle v průšvihu: Dohnala ji temná minulost (archiv)

Já toho rasistu vypátrám! To si nejspíš řekla britská královna Alžběta II. (94) po nařčení, která vznesli princ Harry (36) s manželkou Meghan (39). Všechny podezřelé prý osobně vyzpovídá, aby se dobrala viníka!

Jeden ze členů královské rodiny se prý během Meghanina těhotenství ptal, jak tmavá bude kůže jejího dítěte, až se narodí – Meghanina matka je totiž černoška. Královna v oficiálním prohlášení sdělila, že se obviněním hodlá dál zabývat. „Verze událostí se můžou lišit, ale bereme to velmi vážně a rodina to v soukromí prošetří,“ ujistila v něm. Harry s Meghan sice odmítli prozradit identitu viníka, ale Alžběta si ho najde sama: nejhlavnější členy rodiny totiž osobně podrobí křížovému výslechu!

Experti na královskou rodinu se shodují v tom, že Alžběta se soukromým vyšetřováním snaží udržet jméno viníka pod pokličkou. „Ví, že pokud se provalí, kdo to řekl, nikdy se na to nezapomene,“ uvedl spisovatel Phil Dampier. „Jednou to samozřejmě prozradí, ale nejdřív počká, až se situace trochu uklidní, aby monarchie přežila,“ dodal královský životopisec Tom Bower (75).

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

Lavice podezřelých

»Na kobereček« si královna předvolá Harryho otce Charlese (72) a bratra Williama (38) i s jejich manželkami Camillou (73) a Kate (39). Kromě nich si chce promluvit i se samotným Harrym. Jediný, kdo výslechu unikne, je královnin manžel Philip (99). Toho totiž Harry s Meghan společně se samotnou Alžbětou z okruhu podezřelých sami vyloučili.

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
31. 3. 2021 • 00:36

Vypátráno.Nikdo nic takového neřekl.Hotovo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.