Přetvářka, či upřímnost? Co na Meghan prozradila řeč těla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přetvářka, či upřímnost? Co na Harryho a Meghan prozradila řeč těla?

Náramkem vzdala hold princezně Dianě.
Náramkem vzdala hold princezně Dianě.  (profimedia.cz)

Člověk může říkat, co chce, ale mnohem víc než slova na něj prozradí jeho řeč těla. Jak zapůsobili Harry s Meghan na odborníky v tomto odvětví? Nejvíce šokujícím momentem byla Meghanina zmínka o myšlenkách na sebevraždu.

„Měla klidný a odměřený hlas, s moderátorkou udržovala oční kontakt. To naznačuje skutečně silné emoce, které prožívala při vzpomínce na těžké období,“ tvrdí přední britská expertka na řeč těla Judi Jamesová (na snímku). „Obecně umírněná řeč těla měla za následek to, že její zpověď působila přesvědčivě a více šokovala,“ dodává. 

Největší emoční poprask u Harryho nastal, když mluvil o svém otci, princi Charlesovi.„Odmlčení a zatřesení hlavou bylo výmluvné. Projevoval upřímnou lítost,“ tvrdí Jamesová s tím, že naopak při zmínce o bratrovi Williamovi vypadal Harry až láskyplně. „Jeho úsměv naznačoval, že vztah s bratrem bude chtít

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...
napravit.“

Britové nejsou rasisti...

Svůj názor na rozhovor, konkrétně rasistické narážky, už stihl vyjádřit i Meghanin otec Thomas (76). „Jsou to kecy. Mám velkou úctu k britské královské rodině a nemyslím, že jsou rasisti. Někdo se spíš jen hloupě zeptal... Oproti tomu Los Angeles rasistické je,“ rýpl si do současného bydliště Meghan.

Oficiální prohlášení rodiny? Královna odmítla podepsat!

Hned ráno po odvysílání rozhovoru uspořádala královna Alžběta II. (94) krizovou schůzi se svým synem, princem Charlesem (72), a vnukem, princem Williamem (38), tedy dvěma nejbližšími následníky. Z videokonference vzešlo oficiální prohlášení paláce, které mělo snížit napětí a prokázat přetrvávající lásku vůči Harrymu i Meghan. Královna jej ale podepsat odmítla, potřebuje prý více času na promyšlení svých kroků a prohlášení, informuje deník The Times.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.