Meghan vzal královský palác doklady? Létala po světě bez pasu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan vzal královský palác doklady? Létala po světě bez pasu?!

Meghan a Harry při rozhovoru
Meghan a Harry při rozhovoru (Reuters, Profimedia.cz, archiv)

Nepodložená obvinění, zjevné výmysly a nejspíš i lži použila Meghan (39) ve své nyní už památné televizní zpovědi. Teď by měla vysvětlit další nesrovnalost: po přijetí do královské rodiny prý přišla o pas. Jak je tedy možné, že poté podnikla nejméně 13 zahraničních cest do deseti zemí světa? Je snad Superman, že by létala jen tak?

"Nemohla jsem jen tak někam jet... Když jsem se k té rodině připojila, bylo to naposledy, co jsem viděla svůj pas, svůj řidičský průkaz, svoje klíče. Myslím tím do té doby, než jsme odešli. Všechno jsem musela odevzdat, nic z toho jsem neviděla," postěžovala bývalá americká herečka během zpovědi u Oprah Winfreyové (67).

To si naběhla! Britský deník The Sun hned poukázal na skutečnost, že vévodkyně podnikla od roku 2016, kdy byla přijata do královské rodiny, nejméně 13 soukromých cest do zahraničí. Často privátním tryskáčem. A je prý nad slunce jasné, že se musela prokazovat cestovním dokladem... Možná si neuvědomila, že její výlety jsou, i kvůli statusu celebrity, většinou dobře fotograficky zdokumentované. Stačilo jen zapátrat v archivech a vytáhnout některá její slavnější putování za zábavou...

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

V Buckinghamském paláci nad Meghaniným tvrzením o zabaveném pasu jen kroutí hlavami. Bez pasu totiž může cestovat jen a pouze královna Alžběta (94). Pro ostatní členy rodiny žádná výjimka neplatí!

Prokázané cesty...

  • Červen 2016: Letěla s Harrym do Botswany a bydleli v safari táboře, kde noc vyjde v přepočtu na 46 tisíc korun.
  • Leden 2017: Sledovala polární záři v Norsku.
  • Srpen 2018: George Clooney pro ně poslal soukromý tryskáč, a pak si užili prodlouženého víkendu v jeho vile u italského jezera Como.
  • Srpen 2018: Návštěva kamarádky Jessiky v Torontu.
  • Únor 2019: Vyrazila na honosnou oslavu blížícího se příchodu miminka do New Yorku.
  • Srpen 2019: Poučovali svět o znečišťování ovzduší na Ibize, dorazili, jak jinak, soukromým tryskáčem.
  • Září 2019: Přijela fandit na tenisový US Open své kámošce Sereně Williamové. Svatba návrhářky Mishi Nonoo v Římě.

Gábina měla předmanželskou smlouvu. Koukal ji nepodepsal? A údajné lži Meghan a Harryho

Video se připravuje ...

Poprask v jogurtárně
Po Meghan pojmenovali příchuť

Meghan u Oprah také zmínila obchod s mraženými jogurty, kde předtím, než se stala herečkou, pracovala. A obchůdku Humphrey Yogart v Los Angeles se tím dostalo skvělé reklamy. Den po odvysílání interview ho navštívilo na místní poměry neuvěřitelných 200 zákazníků, což raketově zvedlo jeho příjmy. Majitelé za odměnu podle Meghan pojmenovali i jednu z jogurtových příchutí Banana Royle (Královský banán).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.