Rýpavý moderátor musel skončit: Meghan ho nechala vyhodit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rýpavý moderátor musel skončit: Meghan ho nechala vyhodit

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Rozhovor Harryho (36) a Meghan (39) s Oprah Winfreyovou (67) už má první »oběť«: z televize ITV, která jej v Británii odvysílala, odešel oblíbený moderátor Piers Morgan (55). Stěžovala si na něj totiž samotná Meghan!

Televize oznámila Piersův odchod v úterý odpoledne, prý odešel sám po hádce s kolegou. Teď vyplulo na povrch, že ho Meghan kvůli poznámkám na svou osobu popohnala »na kobereček« k šéfům! „Vévodkyně ze Sussexu podala v pondělí oficiální stížnost, pravděpodobně to šlo až k výkonné ředitelce,“ uvedl Chris Ship z ITV. Piers totiž ve svém pořadu Good Morning Britain rýpal do Meghanina tvrzení, že měla sebevražedné myšlenky, ale palác jí nepomohl. „Za kým jsi s tím šla? Co ti řekli? Promiňte, ale nevěřím jí ani slovo,“ utrousil. Meghan prý nevadí, že se navezl do ní, ale že zlehčoval sebevraždu jako takovou...

Už v úterní epizodě svého pořadu se proto Piers pokusil napravit škody. „Včera jsem to myslel obecně, není na mně pochybovat o tom, zda se chtěla zabít,“ prohlásil. „Duševní choroby a sebevražda jsou závažné věci a musíme je tak i brát,“ doplnil. Omluvit se ale odmítl – místo toho raději podal výpověď. Výkonná ředitelka ITV Carolyn McCallová (59) se poté oficiálně zastala Meghan. „Zcela věřím tomu, co říká, a to by měl každý,“ napsala v prohlášení.

Video s Meghan a Harrym najdete zde:

Video se připravuje ...

Petice za návrat

Britští diváci se s odchodem svého oblíbence jen tak nesmířili. Vzniklo hned několik peticí, které volají po jeho návratu – největší z nich má už přes 95 tisíc podpisů. Piers je ale ujistil, že neodchází napořád. „Nazval bych to spíš dočasnou hibernací,“ prohlásil.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborníkeghan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.