Meghan podrazila vlastní krev: Cílený útok na Kate? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan podrazila vlastní krev: Cílený útok na Kate?

Meghan prý má na Kate spadeno.
Meghan prý má na Kate spadeno. (Foto: Profimedia.com)

Tomu, kdo sleduje dění v královské rodině, nemohlo uniknout, jak vévodkyně ze Sussexu spolu s princem Harrym (35) načasovali své oznámení o odchodu od královské rodiny. Stalo se tak akorát den před narozeninami vévodkyně Kate (38). Podle nevlastní sestry Meghan (38) to ale rozhodně nebyla náhoda.

Jak informoval portál Daily Mail, manželka mladšího z princů si datum vybrala záměrně. Meghan totiž údajně podle své sestry Samanthy na Kate žárlí. Z toho důvodu jí chtěla zničit i narozeniny. „Nikdy by se jí nevyrovnala – Kate je ikonická!“ domnívá se její příbuzná z otcovy strany.

Ta vévodkyni ze Sussexu zkritizovala i za chování na premiéře Lvího krále. Harry se tam totiž měl pokoušet domluvit svojí manželce práci u Boba Igera, a to navzdory tomu, že byli stále ještě členy královské rodiny. Podle Samanthy se Meghan s manželem odčlenili od zbytku rodiny právě proto, aby mohla hrát u Disneyho.

„Je to neúcta ke královskému protokolu. Je to jako podvést partnera a dát někomu svoje telefonní číslo s pozváním na rande před tím, než se rozvedete,“ domnívá se nevlastní sestra vévodkyně. Ta zároveň vyjádřila názor, že Meghan královskou rodinu jen využila k tomu, aby se mohla dostat o dost výše. Tam, kam by ji seriál Kravaťáci nikdy nevystřelil.

 



Přečtěte si
terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:54

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

babatomanija
19. 2. 2020 • 12:53

Je to ulice, obě dvě, a královan to svým souhlasem s těmi sňatky přehnala. Dříve zakázala Charlesovi Camillu bylo to špatně, a nyní je to zase jiný extrém Monarchie se už začíná kývat.

josefvyskoc
19. 2. 2020 • 12:23

to se moc pletete Ahojaci, Kate ma modrou slechtickou krev, ale Meghan obycejnou cervenou, jako mame my, je to jen herecka bez urozeneho puvodu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.