Meghan a Harry v karanténě: Troufalý plán na spásu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan a Harry v karanténě: Troufalý plán na spásu...

Meghan a Harry
Meghan a Harry (Blesk)

Také tento královský pár musí momentálně strávit 14 dní v karanténě poté, co se vrátili z Velké Británie do Vancouveru. Osud planety a lidí jim ale lhostejný rozhodně není. Proto se rozhodli podat světu pomocnou ruku. Jak?

„Jsou to nejisté časy. A teď, víc než kdy jindy, se vzájemně potřebujeme. Potřebujeme se pro pravdu, podporu a pro menší pocit osamění v době, která se upřímně jeví jako vcelku děsivá,“ stojí na oficiálním instagramu Harryho a Meghan s tím, že obdivují obětavost a odhodlání všech, kteří statečně čelí boji s devastujícím koronavirem, jak uvádí Blesk.cz.

Pomoct proti koronaviru se rozhodli vícero způsoby. „Budeme sdílet informace a zdroje, abychom všem pomohli orientovat se v této nejistotě: od zveřejňování přesných informací přes fakta od důvěryhodných odborníků, až po opatření, která můžeme podniknout, abychom udrželi sebe a své rodiny zdravé. Také budeme spolupracovat s organizacemi, které dokážou podpořit naši duševní a emocionální pohodu. Budeme sdílet i vaše příběhy,“ slibují Sussexovští s tím, že je důležité se vzájemně podporovat a budovat nová, digitální sousedství, která jsou aktuálně nejbezpečnější.

Meghan o nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5413725
20. 3. 2020 • 20:06

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

tryskomys
20. 3. 2020 • 12:59

Ubohé plácání,to je bude živit,ještě se po roce vrátí do Anglie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.