Jasný důkaz o záměru Meghan: Harry nemá šanci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jasný důkaz o záměru Meghan: Harry nemá šanci

Princ Harry a Meghan
Princ Harry a Meghan (profimedia.cz, archiv)

Manželka prince Harryho už se spolu se svým mužem naplno zabydluje v USA. A na světlo boží se dostává řada důkazů o tom, že není věc, kterou by neměla dopředu tvrdě vykalkulovanou. Zatímco Harry (35) zůstává jen realizátorem jejích přání.

Meghan se během povídání dotkla několika témat. Jedním z nich byla charita a kariéra, o které se tolik mluví, i když ona sama se příliš nevyjadřuje. První její prací po odchodu z královské rodiny bylo namluvení komentáře k dokumentu o slonech pro společnost Disney. Překvapivě se celého honoráře vzdala ve prospěch charity. A proč si vybrala právě slony? Podle tvůrců vévodkyni fascinovala síla a odvaha sloních samic, s jakou si chrání svoje mláďata před okolním nebezpečím. Čím se nejspíš inspirovala i sama.

Nejvíce ji ale prý uchvátil význam matriarchátu a vůdcovské schopnosti samic. Z čehož jednoznačně vyplývá, že v rodině ze Sussexu drží žezlo ona!

Poprvé s rouškou Po odchodu z Británie, následně i přesunu z Kanady do USA, byla dvojice nedávno poprvé načapaná v Los Angeles. Pohybovali se v blízkosti svého Porsche se svými dvěma psy. Archie s nimi nebyl. Oba byli vybavení modrou rouškou a lahví z dezinfekcí. Jak vidno, koronavirus je doma neudrží. Každý týden navíc prý rozváží jídlo chudým a nemocným. To je ale odvážný páreček, že?

Meghan o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
21. 4. 2020 • 18:18

na to, jak moc chteli soukromi se porad cpou do bulvaru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.