Už je to tady! Zlomové rozhodnutí Meghan a Harryho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Už je to tady! Zlomové rozhodnutí Meghan a Harryho

Meghan a Harry
Meghan a Harry (Blesk)

Dlouho se netušilo, jak bude vypadat jejich plánovaný byznys poté, co jim královna Alžběta II. zatrhla značku The Sussex Royal. Nyní už má ale svět jasno. Dvojice, jež se odčlenila od královské rodiny, konečně kápla božskou.

Jejich plánem je podle deníků The Guardian a Daily Telegraph založit novou charitativní organizaci s názvem Archewell. Toto označení má zároveň nahradit i zamítnutou značku Sussex Royal. Jak vidno, Harry a Meghan rafinovaně využili jména svého syna, když už nevyšel původní záměr.

Harry a Meghan uvedli, že se velmi těší na spuštění nového projektu, který by měl mít v blízké době i vlastní internetovou stránku. Dvojice dále vysvětlila, že termín Arché, který v řecké mytologii znamená pralátku, z níž povstal svět, byl inspirací pro jméno jejich syna. Potažmo teď i pro jejich výdělečné aktivity.

Značku už minulý měsíc dvojice registrovala ve Spojených státech. S představením ale musela několikrát počkat kvůli pandemii koronaviru.

Co řekla Meghan o životě v královské rodině se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
9. 4. 2020 • 15:17

To je jasné od první chvíle,že nejdříve,aby bylo na jejich nákladný život,potom někde projdou jako v Anglii,nějakou nemocnici nebo útulek pro chudé,s převahou snědších,tak aby si Mxxx nepřipadala jako míšenka méněcenná,zbyteční lidé,nic víc.

libormer
8. 4. 2020 • 19:54

Takže klasická charita jak vyšitá. 90% jsou provozní náklady organizace, zbývajících 10% jsou skutečné dary potřebným. A nezapomenout se pak nechat vyfotit s inkubátorem na neonatologii a dvěma sanitkami pro invalidy na parkovišti před nemocnicí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.