Že ji hanba nefackuje! Meghan osnuje velký podraz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Že ji hanba nefackuje! Meghan osnuje velký podraz

Meghan promluvila na udílení cen zraněných veteránů
Meghan promluvila na udílení cen zraněných veteránů (Reuters)

Těžko by člověk pohledal většího „kňourala“, než je manželka prince Harryho (36). Její usilovná snaha očistit své jméno a vykřičet do světa, jak hrozně se za zdmi paláce měla, už nejspíš někoho začíná dost štvát. Meghan ale, jak se zdá, polevit nehodlá.

Společně s Harrym totiž chystají autobiografickou knihu, která měla vyjít začátkem srpna. Jenže momentálně se rozhodli, že by bylo lepší, kdy by se na pultech knihkupectví objevila už o mnoho dříve. Kniha, která nese název Nadějné svobody: Harry, Meghan a Tvorba moderní královské rodiny, má totiž očistit jejich jméno. Přinést jakousi obhajobu, proč byl život za zdmi paláce skutečně neúnosný.

Meghan Markleová chce, aby biografie o jejím životě a životě prince Harryho byla vydaná co nejdříve, protože věří, že kniha uvede věci na pravou míru po tom, co se rozhodli odejít z královské rodiny. Kdyby to bylo na Meghan, zveřejní knihu hned zítra a určitě nebude čekat další tři měsíce. Prohlásila, že kniha konečně ukáže světu, proč s Harrym neměli jinou možnost než opustit královský palác,“ uvedl zdroj blízký páru pro DailyMail.com.

„Meghan si přeje, aby čtenáři pochopili, že její život nebyl pohádkou a aby poznali skutečnou Meghan, kterou je. Chce tím rozbít obraz a náročné fúrii,“ dodal zdroj.

Podle jiného zdroje je manželka prince Harryho vážně přesvědčená o tom, že žila v utrpení a stresu. A že knížka odhalí její zranitelnou stránku. Stojí jí ale taková míra sebelítosti za to, že Harryho od rodiny, v níž od narození vyrůstal, definitivně odřízne? Po takové výpovědi totiž bude zřejmě nemyslitelné vracet se zpět.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
15. 5. 2020 • 05:20

Jaká selebrita,obyčejná nafoukaná béčková herečka,neuspěla jako modelka,byla ráda když hrála kompars v seriálech,bez HARRYHO,by zůstala nulou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.