Hlouběji klesnout nemohli: Totální »dno« Harryho a Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hlouběji klesnout nemohli: Totální »dno« Harryho a Meghan

Známá vědkyně o Megxitu věděla dříve, než ostatní!
Známá vědkyně o Megxitu věděla dříve, než ostatní! (Archiv)

Přání odtrhnout se od královské rodiny působilo jako spontánní rozhodnutí poté, co společně strávili Vánoce v Kanadě. Jenže jak se zdá, jejich nečekané kroky byly už dopředu detailně promyšlené. Minimálně ze strany Meghan (38).

Seriálová hvězdička byla už od začátku nepřizpůsobivá a snažila se prorážet jiné cesty tam, kde jiní zachovávali tradice. Až si nakonec vymyslela téměř převrat. O nové životní cestě přitom dokázala přesvědčit i konzervativně vedeného prince Harryho. A pak už se děly věci…

Jaký záměr je k tak zásadnímu počinu vedl, z části odhalila uznávaná antropoložka Jane Goodallová (86). Ta se totiž stala součástí obsahu magazínu Vogue v době, kdy mu šéfovala právě Meghan. Tedy si byly nějaké čas blízko. Už tehdy prý s Harrym „naťukli“ plán odchodu z královské rodiny. Meghan ji tehdy na chvíli dala pochovat Archieho a Jane Goodallová se prý tehdy pokusila o vtípek. „Chtěla jsem, aby Archie pokynul tak, jak to dělá královna a řekla jsem mu, že předpokládám, že se to bude muset naučit. Jenže Harry prý tenkrát pronesl že ne, že tak jeho syn vyrůstat nebude,“ zavzpomínala na setkání antropoložka s tím, že si pravý význam slov uvědomila až později. Záměr dvojice byl ale už tehdy velmi snadno čitelný, jak dokazují její slova!

Princ Harry promluvil o rozporech s bratrem Williamem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
16. 4. 2020 • 13:36

Dva zbyteční h.l.u.p.á.c.i,kteří jen hledají jak oškubat ty davy lidí,kteří mají z nich slepecké brýle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.