Meghan v šoku: Harry vyřkl razantní NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Meghan v šoku: Harry vyřkl razantní NE!

Princ Harry s Meghan
Princ Harry s Meghan (profimedia.cz)

Poté, co Meghan a Harry opustili královskou rodinu, snaží se vévodkyně ze Sussexu navázat na svou hereckou kariéru. Meghan před sňatkem s princem působila i v reklamách, s tím má však útrum.

Před vstupem do královské rodiny se Meghan věnovala herectví. Výrazně na sebe upozornila rolí právničky Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (Suits).  Její první slavná role byla ovšem také její poslední. Svatbou s princem Harrym se musela své práce vzdát, nyní se snaží o návrat.

Ačkoliv již Meghan není členem britské panovnické rodiny, musí nadále dodržovat jistá pravidla, která však nejsou nařízenímkrálovny Alžběty II., ale samotným princem Harrym.

"Harry nařídil svému týmu a týmu Meghan, aby nepřijali cokoli, co by mohlo být jakýmkoli způsobem negativní vůči královně." V podstatě všechno, co je pro královnu, prince Charlese, jeho bratra nebo trůn negativní, je mimo. "Ukazuje to, že i když odstoupil od královského života, nechce rozrušit babičku nebo otce," cituje Daily Mail.

Dvojici momentálně zastupuje Nick Collins, který Meghan zastupoval v době, kdy hrála v seriálu Kravaťáci. Zpracovává filmové, televizní a filantropické nabídky a příležitosti jménem páru z celého světa.

O Meghan a Harryho je velký zájem. Collins údajně obdržel nabídky od řady velkých společností. Patří sem likérové ​​firmy, lékařské společnosti, banky, sportovní a zábavní společnosti. Zda některou z nabídek manželé přijmou závisí zejména na pravidlech, které princ určil.

Na video s Meghan a Harrym se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
3. 5. 2020 • 08:47

Osoba, ktorá sa tu v diskusii hrá na chlapa, má nervák z vlastného starnutia, tak si ho kopla do Meghan. Bežný spôsob riešenia mindrákov na nete - "veľmi hrdinský". Manželka princa Harryho už hereckú kariéru začala v minulosti, teraz v nej môže pokračovať. Stará rozhodne na túto prácu nie je, takisto nebude bez prehľadu. Záujem zo strany viacerých spoločností o ňu - svedčí o tom jasne.

kinki
2. 5. 2020 • 16:57

Už je stará. Herečky v jej veku už končia kariéru,a nie začínajú. Skôr by som ju videl kdesi na neutrálnej pôde ako Oprah, alebo v diskusných reláciách. Lenže to by musela mať prehľad. A ten nemá.

tryskomys
2. 5. 2020 • 12:31

Uvidíme,jak moc ho bude ta herečka poslouchat,dosud si dělala sama,co chce,těžko jí ted uhlídá,když je na domácí půdě,musí si jí ukázat,že je chlap,dosud to nevypadá.

babatomanija
2. 5. 2020 • 12:11

I do reklamy se dá zapracovat nějaká satira, ale spory nebudou Meghan vadit. Zřejmě chce, aby byla obsazena do nějaké velké role. Jinak by se jít to zřejmě nikdy nepodařilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.